Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Απίστευτη ψυχή»

Ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε τον 13ο άθλο του και συνεχίζει...

Είδηση θα ήταν αν έχανε... Η ομάδα της Εύβοιας έδειξε χαρακτήρα και στα Γιαννιτσά και παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (αποβολή και ισοφάριση με πέναλτι) στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αναγέννηση κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να διευρύνει το αήττητο σερί στους 13 αγώνες. Πού οφείλεται αυτό; Σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα, στην απίστευτη ψυχή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερο στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου μετά το πρώτο 10λεπτο.

Ο Ισπανός Πέδρο Μπαράνκος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ο Ολλανδός επιθετικός, Γκέρσον Σεοταχούλ προσπάθησε και παρότι αμφότεροι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι σύντομα θα κερδίσουν πολλά από τους δύο νεοαποκτηθέντες. Φυσικά, αναμένεται να εγκλιματιστεί ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Αμέντολα, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει μία ακόμα προσθήκη στη μεσαία γραμμή για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια ανόδου.

Ο Βαζάκας, πάντως, κρατά χαμηλούς τόνους και ζητά προσγείωση. Επόμενος αντίπαλος είναι η πρώην ομάδα του, ο Ολυμπιακός Βόλου και απών θα είναι ο τιμωρημένος Πλάτανος. Ωστόσο, θα επιστρέψει ο Χρήστος Μήτσης από τιμωρία, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιβάν Γέσιτς.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep