Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλαγή πλεύσης στα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι πιθανό να στραφεί σε ξένους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με νέα πρόσωπα έγινε η προπόνηση της Τετάρτης (09/01) στην ομάδα της Εύβοιας. Οι Βίκτορ Ερέρο Πούλγκα, Πέδρο Μπαράνκος πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και μπήκαν στο πρόγραμμα, αν και για τον δεύτερο υπάρχει ένα ερώτημα σε ό,τι αφορά στον βαθμό ετοιμότητάς του. Η περίπτωσή του είναι ανοικτή και το αν αποκτηθεί τελικά ή όχι θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών.

Στην ομάδα της Εύβοιας, άλλωστε, δίνουν μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση, κάτι που φαίνεται από το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και τους λίγους τραυματισμούς. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή ανήκει στον γυμναστή, Τάκη Αναγνωστόπουλο.

Οι «πράσινοι» ανέμεναν την άφιξη ενός αμυντικού μέσου από το εξωτερικό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά η επιλογή αυτή να γίνει από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Μάρτιν Βουνκ της Παναχαϊκής να εξετάζεται. Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος εκ των Ισπανών που παραχωρούνται. Παράλληλα, τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα ο αριστερός μπακ, Νίκος Πλάτανος, του οποίου η απόκτηση είναι γνωστή από την Τρίτη (08/01).

Για το ματς που ακολουθεί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, απών θα είναι ο Γέσιτς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ πίσω σε φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Ολλανδός, Γκέρσον Σεοταχούλ.

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep