Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελεύθερος ο Κωνσταντινίδης

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή.

Έπειτα από έναν χρόνο στον «Γηραιό», τη Δευτέρα (07/01) έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον 27χρονο μέσο. Ο Κωνσταντινίδης είχε ραντεβού με τους διοικούντες και αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Σημειώνεται ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Εθνικός Γαζώρου.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη Βασίλη. Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρική του σταδιοδρομίας». Από τον Ιανουάριο του 2012 ο Κωνσταντινίδης είχε 21 συμμετοχές και επτά τέρματα με τη φανέλα του Ηρακλή.

Τη Δευτέρα (07/01) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό με την ομάδα Νέων. Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μίχος θα κάνει την Τετάρτη (09/01) μαγνητική στον αριστερό δικέφαλο, όπως επίσης και ο Λόπεθ.

Ο Βαγγελόπουλος έχει υποστεί επιβάρυνση στο δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο Τσερκέζος ένιωσε και αυτός επιβάρυνση στο δεξί τετρακέφαλο και προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Παπαστεριανός.

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιανουάριος 2013 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep