Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απουσίες, αλλά πάθος στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ στην Κατερίνη Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ στην Κατερίνη

Η ΑΕΛ είναι αποφασισμένη να μην την...πατήσει όπως πέρυσι στην Κατερίνη.

Οι Θεσσαλοί στο περσινό εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό είχαν προηγηθεί, αλλά έφυγαν με το κεφάλι κατεβασμένο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την ανατροπή. Την Κυριακή (16/12) οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, με τους «βυσσινί» να είναι αποφασισμένοι για το «διπλό» παρότι είναι κουρασμένοι από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και έχουν απουσίες.

Ο τεχνικός, Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους πάθος και τους τόνισε ότι οφείλουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο. Εκτός του Γκοντά και του τραυματία Τσίγκα, στη Λάρισα έμεινε ο τιμωρημένος Τσιμπάμπα, ο Φρανκού λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Δημόπουλος που υπέστη διάταση συνδέσμων. Αντίθετα επιστρέφουν οι Παπαγεωργίου, Σκόνδρας και Παγώνης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Πρίφτης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Ραπτάκης, Γιώτας, Σκόνδρας, Παγώνης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Μάγγος, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας.

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep