Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιστορική ισοπαλία!

Ο Εθνικός Γαζώρου αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τη Skoda Ξάνθη, αλλά μόνο υπερήφανος μπορεί να νιώθει...

Η ομάδα των Σερρών στην πρώτη της σεζόν στη Football League βρίσκεται μεταξύ των πρωτοπόρων. Η ποδοσφαιρική Ελλάδα τώρα τη μαθαίνει και ο Εθνικός Γαζώρου ήταν λογικό να βλέπει το ματς Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη ως την ευκαιρία... αναγνώρισης. Βρέθηκε, λοιπόν, για πρώτη φορά στους «32» του Κυπέλλου και μόνο απογοητευμένοι δεν πρέπει να νιώθουν οι παίκτες του από το ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 47', με τον Αλεξάντροβιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Κωνσταντινίδη και να ανοίγει το σκορ, όμως στο 69' ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Δέκα λεπτά μετά ο Μαρίν με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους Ακρίτες να παίρνουν το προβάδισμα πρόκρισης στους «16».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥΒαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Μαχαιρούδης (61' Χαριτίδης), Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (80' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης).

SKODA ΞΑΝΘΗΛυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Γούτας, Καζούμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (58' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (84' Ράνος), Τριάδης (58' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2012 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep