«Παίζουμε ποδόσφαιρο…»

Ο προπονητής του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου έδωσε απάντηση σε όσους κατηγορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πιερικού:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σήμερα, όχι γιατί κερδίσαμε, αλλά γιατί έχει αρχίσει και βγαίνει αυτή η δουλειά που ζητάω στις τρείς βδομάδες που είμαι εδώ. Πιστεύω το πρώτο ημίχρονο και σύμφωνα με ό,τι σημειώνουμε με τους συνεργάτες μου, είχαμε οκτώ τελικές προσπάθειες, ένα γκολ και μια υπεροχή μπορώ να πω 70/30. Ελέγχαμε το παιχνίδι και έτσι θέλω να είναι ο Φωκικός. Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί ήταν μια βδομάδα δύσκολη. Γιατί κάποιοι μας κατηγόρισαν ότι είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω.

Εμείς προσπαθούμε από την πρώτη μέρα να παίξουμε ποδόσφαιρο, και σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα στις αρχές και τη φιλοσοφία που έχω. Σίγουρα ο Πιερικός είναι καλή ομάδα, ερχόταν από τρία αποτελέσματα πάρα πολύ καλά και για μας ήταν ένα παιχνίδι κομβικό και έπρεπε να το πάρουμε. Θέλω να δώσω συγαχρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν ο δωδέκατος παίκτης και μας βοήθησε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Στόχος για μένα, είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Από Δευτέρα να συνεχίσουμε την δουλειά, γιατί κάνουμε πάρα πολύ δουλειά σε θέματα τακτικής. Συνέχεια όπως βλέπετε κι εσείς θα βγαίνουν στο γήπεδο. Ούτε θα παίξουμε πίσω, ούτε με πέντε χαφ. Προσπαθούμε να ελέγχουμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η νίκη μας είναι ακόμα πιο σπουδαία αφού δεν έπαιζε ο Χαλούλος, ο Μπουλούλης, ο Τετέ, ο Εσόνο και ο Σκαρίμπας μπήκε με μία προπόνηση «μετα φόβου Θεού, πίστεως…». Καταλαβαίνετε σε μια ομάδα όπως είναι ο Φωκικός να είναι τόσοι παίκτες έξω. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει και βάθος και πιστεύω ότι η συνέχεια θα ναι πάρα πολύ καλή».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep