Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Δικαίωση μόνο με άνοδο»

Ο τεχνικός του Ηρακλή θα νιώσει δικαιωμένος μόνο εάν η ομάδα κατατκήσει την άνοδο.

Ο Γιώργος Στράντζαλης είπε μετά τη νίκη σε βάρος του Βύζαντα: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, που είναι πίσω στην βαθμολογία και ήθελε τη νίκη για να ανασάνει. Οι δυσκολίες στο σημερινό παιχνίδι ήταν πολλές για εμάς. Αυτό που όμως μας βοήθησε ήταν το πολύ καλό γήπεδο, που μας βοήθησε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε με κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία αυτής. Είμαι ικανοποιήμενος από το αποτέλεσμα, αλλά και για τα 60’ καλού ποδοσφαίρου. Εχουμε χαρακτήρα και ποιότητα στο παιχνίδι. Η νίκη αυτή ήταν σήμαντική, μας δίνει ώθηση μεγάλη για την συνέχεια. Είναι ένα δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα και φάνηκε και από τα σημερινά αποτελέσματα.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αξίζαμε την νίκη. Είχαμε πολύ σωστό τρόπο συμπεριφοράς, μετά το γκολ που πετύχαμε. Ο Βύζας είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχει όμως πολλά προβλήματα και αξίζουν και σε αυτά τα παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά και στον Θύμιο Γεωργούλη. Η σημερινή νίκη της ομάδας, θέλω να την αφιερώσω στους φιλάθλους μας που μας έκαναν και σήμερα τόσα χιλιόμετρα, μέσα σε βροχή και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Είναι κοντά μας και μας υποστηρίζουν καθημερινά. Θεωρώ ότι πλέον βρίσκουμε συνοχή στο παιχνίδι μας, ανεβαίνουν πολλά παιδιά και αυτό μας βοηθάει να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με επιτυχές αποτελέσματα. Θα πρέπει να μας προβληματίσει και να δουλέψουμε, στις προπονήσεις, το εύκολο λάθος που κάνουμε και δίνουμε φάσεις στον αντίπαλο.

 

Δικαίωση για μένα θα είναι η άνοδος του Ηρακλή. Τίποτα άλλο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουμε, μέσα από την παρουσία τους φωνάζουν για μένα. Αυτοί είναι η δύναμη μου. Εχουμε πολύ οξυγόνο από τον χαρακτήρα που έχουν αυτά τα παιδιά, μέσα στα αποδυτήρια. Θα το ξαναπώ δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, υπάρχει πίεση, αλλά θα τα καταφέρουμε. Μας περιμένει τώρα ένα μακρινό ταξίδι για την επιστροφή. Από αύριο ξεχνάμε τα παιχνίδι αυτό και κοιτάμε τον Φωκικό. Είναι ομάδα που θα έρθει για να πάρει βαθμούς ή βαθμό και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την ηρεμία μας που με κόπο κερδίσαμε αυτές τις δύο εβδομάδες».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep