Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε πολλά με τον Γάζωρο»

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, τη Δόξα Δράμας, θα βρεθεί ο Μιχάλης Γαλακτερός.

Ο αμυντικός του Εθνικού Γαζώρου, μίλησε στο σάιτ sportdrama.gr για το προσεχές παιχνίδι.

-Μια σύγκριση ανάμεσα σε εκείνη την Δόξα και τον σημερινό Εθνικό τι μπορεί να βγάλει;

«Σαν όνομα, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Η Δόξα είναι από μόνη της κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μια ομάδα που τώρα ξεκινάει να χαράξει την δική της ιστορία σε τέτοιο επίπεδο. Βέβαια τις ομάδες και την ιστορία τους την γράφουν οι ίδιοι οι παίκτες που παίζουν. Η διαφορά είναι στο όνομα και στο ειδικό βάρος του ονόματος των δύο ομάδων, που σίγουρα παίζει τον δικό της μεγάλο ρόλο. Ο Γάζωρος σήμερα δεν μπορείς να πεις ότι έχει το «μεγάλο» όνομα. Απλά έχει καλούς παίκτες που προσπαθούν για την ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε που κάνουμε την ομάδα αυτή που είναι και μιλάω πάντα για μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-Τα προγνωστικά σου για το παιχνίδι;

«Εγώ αυτό που θέλω είναι ο καλύτερος να πάρει την νίκη. Και οι δύο ομάδες θέλουμε πολύ την νίκη. Λοιπόν, ας κερδίσει ο καλύτερος. Ο καθένας θα δείξει τον εαυτό του και όποιος πάει καλύτερα θα βγει νικητής».

 

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Γάζωρος;

«Μέχρι σήμερα, από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει και από τις ομάδες που έχουμε δει απέναντι μας, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει η ομάδα που έχει την μεγάλη διαφορά υπέρ της, σε σχέση με τις άλλες, ώστε να πούμε εμείς ή όποιος άλλος πάει καλά μέχρι στιγμής, ότι «δεν μπορώ το κάτι παραπάνω». Άλλωστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν παίζουν οι πόλεις, δηλαδή η Δράμα με τον Γάζωρο για παράδειγμα, ούτε οι φανέλες, αλλά εμείς οι παίκτες. Και σε μια τέτοια σύγκριση δεν μπορώ να πω ότι εμείς σαν ποδοσφαιριστές κάπου υστερούμε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα σε σχέση πάντα με αυτά που έχουμε δει. Και πιστεύω ότι η βαθμολογική μας θέση επιβεβαιώνει αυτά που λέω».

-Το μήνυμά σου στο κόσμο της Δράμας.

«Τι να πω… Στον κόσμο της Δράμας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχω ζήσει εκεί. Αξέχαστες στιγμές, αξέχαστα συναισθήματα… Ωστόσο θα ήθελα να τους ότι πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Η Δόξα περνάει δύσκολες στιγμές σήμερα αλλά είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα βρει το δρόμο της. Απλά ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί. Δίπλα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2012 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep