Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσκεψη και ξενάγηση (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία, ενώ φοιτητές ξεναγήθηκαν στο AEL FC Arena.

«H ΑΕΛ συνέχισε τις επισκέψεις της στα σχολεία της πόλης και αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους είχαν το 11ο και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Η είσοδος του λεωφορείου της ΑΕΛ στον προαύλιο χώρου σήμανε… βυσσινί συναγερμό και οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με χαμόγελα και μεγάλο ενθουσιασμό την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Αντώνη Τσιάρα, Μπλέντι Μούτσα και Κώστα Σκούπρα, συνοδεία του Γενικού Διευθντή της ΠΑΕ, Λουκά Σάββα. Φωτογραφίες, αυτόγραφα και φυσικά προσκλήσεις για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη συνέθεσαν το γιορτινό σκηνικό.

ael3

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ συνόδευσαν και οι εκπρόσωποι της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication” (Χρήστος Γενιτσεφτσής, Γιάννης Πόχος, Γρηγόρης Βλαχάκης).

Ξενάγηση στο AEL FC Arena
Μια ξενάγηση διαφορετική από τις άλλες έγινε σήμερα στο AEL FC ARENA, μια επίσκεψη με έντονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η ΑΕΛ για να αξιοποιήσει τις εγκαταστάσεις, τις γνώσεις και την κατάρτιση των στελεχών της. Έτσι, οι πόρτες του γηπέδου της ΑΕΛ άνοιξαν σήμερα για να υποδεχτούν τους σπουδαστές της Σχολής Γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας (Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων).

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της παρακολούθησης των μαθημάτων, Τεχνολογίας Πρασίνου, Μηχανικής Στραγγίσεων και Διαχείρισης Αρδευτικού Νερού.

tei

Το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Λάρισας είναι το πρώτο και μοναδικό στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που οργάνωσε και προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών στο αντικείμενο, όμοιο με εκείνα των Πανεπιστημίων του εξωτερικού που υπηρετούν τις σπουδές στο αντικείμενο της Μηχανικής Βιοσυστημάτων (Biosystems Engineering).

Αντικείμενο της ξενάγησης ήταν ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου – αφού το AEL FC ARENA είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα με ειδικά διαμορφωμένο χώρο πρασίνου – και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος. Ο γεωπόνος Θανάσης Σουβλής, Υπεύθυνος Συντήρησης του χλοοτάπητα και εκπρόσωπος της εταιρείας «Ανάπλαση Τοπίου ΕΠΕ», ανέλυσε στους σπουδαστές «τι είναι αγωνιστικός χώρος» και εξήγησε τις ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών, τις δυσκολίες και τα μυστικά της συντήρησης, ενώ απάντησε και σε όλες τις απορίες-ερωτήσεις.

ael2

Το καλωσόρισμα εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έκανε ο Γενικός Διευθυντής, κος Λουκάς Σάββα, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του μεγαλομετόχου κου Κώστα Πηλαδάκη ότι το AEL FC ARENA είναι ανοιχτό για κάθε εκπαιδευτικό σκοπό που μπορεί να αφορά σε πρακτική, ερευνητικό πρόγραμμα ή απλή ενημέρωση.

Τους σπουδαστές συνόδευσαν οι κ.κ. καθηγητές Πασχάλης Ντιούδης, Δημήτρης Καλφούντζος, Νίκος Κρουστάλλης, Βασίλης Παρλάντζας, Βλάσης Στανιός, Θανάσης Τσιάκαλος, η υπεύθυνη του αγροκτήματος, κα Ελένη Παναγοπούλου και η προϊσταμένη της Γραμματείας, κα Κατερίνα Μπατζογιάννη».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2012 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep