Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μασούρης: «Είμαι εδώ…»

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης μοίρασε συγχαρητήρια στους «πράσινους».

Ο Μασούρης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και δήλωσε: «Βρίσκομαι στις Σέρρες, στα ιερά αυτα χώματα και στο μέρος οπου γεννήθηκε ένας συμπατριώτης σας που έκανε την υπέρβαση στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία. Οι κοινωνίες δοκιμάζονται, βιώνουμε μια κρίση και εκεί φαίνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων για ανατροπή.

Ο κύριος Σύρος, που όλοι γνωρίζουν για το ποδοσφαιρικό του ήθος έκανε κάποιες δηλώσεις με σατυρικό τρόπο και παρεξηγήθηκαν. Είμαι ακόμα παρών παρότι αν και έχω παραιτηθεί από τις 10 Οκτωβρίου λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί. Οι παίκτες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε την μιζέρια που μας πληγώνει».

Ο αρχηγός των «πράσινων», Γιώργος Σύρος είπε: «Παρεξήγήθηκαν οι δηλώσεις μου περί… συσσιτίου από τον Τύπο. Ηταν κάτι που ειπώθηκε καθ’ υπερβολή και μέσα σε εισαγωγικά για να δείξω την δυσκολία της κατάστασης. Αναφορικά με το ματς θα ήθελα να πω οτι πήραμε ενα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Οι συμπαίκτες μου έχουν φυλότιμο και αξιοπρέπεια παρά τα προβλήματα. Είχαμε πέντε τελικές προσπάθειες για γκολ».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep