Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μιτόσεβιτς: «Εμείς τι να πούμε;»

Παράπονα από τη διαιτησία και από τον προπονητή του Πιερικού, Ντούσαν Μιτόσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, όπως και ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής, εξέφρασε και εκείνος παράπονα για τη διαιτησία. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από 4 διαδοχικές ήττες, αλλά και από τραυματισμούς. Αυτά μας εμπόδισαν να δείξουμε κάτι καλύτερο και αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε άγχος και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.

Αν ο συνάδελφος έχε παράπονο από τη διαιτησία, εμείς τι να πούμε που μας αδίκησε σε πολλές φάσεις, και μάλιστα καθοριστικές; Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, πιέζαμε και είχαμε πολλές φάσεις και δύο μεγάλες ευκαιρίες. Μία με τον Ντάνι και μία που ο αντίπαλος αμυντικός έβγαλε πάνω στη γραμμή. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δύσκολα μπορούσαν οι παίκτες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι ευχαριστημένος. Ήρθα στον Πιερικό σε μία δύσκολη περίοδο, με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, αλλά οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Διονύσης Μιχαηλίδης δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς τεχνική και με κύρια στοιχεία τη δύναμη και το πάθος. Η Καλλονή είναι έμπειρη ομάδα. Εμείς είμαστε μια ομάδα με νέους και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε πολύ. Δεν μας δόθηκε πέναλτι με τον Φαμπίνιο και αποβολή. Το θέλαμε το ματς αλλά δεν το πήραμε. Θα τα πούμε καλύτερα στη συνέχεια».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep