Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Αξίζαμε τη νίκη...»

Το 0-0 στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη αδικεί τον Φωκικό σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου.

Ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο του Φωκικού. Ήρθαμε με προβλήματα και απουσίες, αλλά και αναγκαστικές αλλαγές. Δεν ήρθαμε για να πάρουμε την ισοπαλία. Κακώς θεωρήθηκε αυτό. Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει κάποιοι να την μικραίνουν. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε την μπάλα μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είχαμε δύο καλές στιγμές, υπήρχε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μας. Οποια ομάδα έβαζε γκόλ θα κέρδιζε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Γκόγκιτς και τον Εργοτελη. Δεν θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση, ούτε για αυτά που συνέβησαν στο τέλος του παιχνιδιού. Τον Εργοτέλη τον συμπαθούμε όλοι σαν ομάδα για την φιλοξενία του. Μακάρι να βρεθεί εκεί που της αρμόζει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα και πήραν αποτέλεσμα. Για την εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος, απο την ομάδα μου. Απέναντι σε ένα Εργοτελη που είναι δεύτερος στην βαθμολογία. Δεν απειληθήκαμε καθ’ όλου. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία εδώ. Είχαμε 4 βασικές απουσίες. Το 0-0 πιστεύω ότι μας αδικεί. Επρεπε να κερδίσει ο Φωκικός. Είμαι και υπέρ του φέρ-πλέι. Δυο φορές εμείς και μια ο Εργοτέλης δεν το έκανε. Δεν υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση».

 

 

Ο Δημήτρης Χαλούλος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ήταν θετικό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά με πάθος αλλά σταθήκαμε άτυχοι γιατί βγήκε με τραυματισμό ένας συμπαίκτης μας. η φάση του πέναλτι ήταν καθαρή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βγούμε στην αντεπίθεση και το καταφέραμε. Ο Εργοτέλης δε μας απείλησε. Αυτό που έγινε στο τέλος δε χρειάζεται ειδικά από τον Εργοτέλη».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep