Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απάντηση σε Σιλιγαρδάκη

Ο σύνδεσμος φίλων ΑΕΛΚ «Blue Sardines» απάντησε στις δηλώσεις του Σιλιγαρδάκη.

Ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής μετά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων και οι «Blue Sardines» του απάντησαν μέσω ανακοίνωσης. Αναλυτικά ανέφεραν:

«Κύριε Σιλιγαρδακη, δεν έχετε καμία μα καμία δουλειά να ασχολείστε με τους φιλάθλους και να κάνετε αυτές τις δηλώσεις μετά από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και κακά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τον σημερινό αγωνα.

1. Ποιους εννοείτε υγιείς φιλάθλους;

Αυτούς που δεν φωνάζουν καθόλου στο γήπεδο, αυτούς που στην κερκίδα παρακαλάνε να χάνει η ομάδα, αυτούς που βρίζουν τους παίκτες σε διάφορα πηγαδ΄και σε κάθε παιχνίδι, αυτούς που έρχονται στο γήπεδο μόνο όταν η ομάδα πάει καλά, αυτούς που δεν στενοχωριούνται καθόλου και έρχονται στο γήπεδο για να περάσει η ώρα τους;; ή μήπως αυτούς που στηρίζουν την ομάδα και στα καλά και στα κακά αποτελέσματα με τη συνεχή παρουσία τους και τη συνεχή φωνή τους, είτε εντός, είτε εκτός έδρας;;

2. Η ομάδα θα πάει μπροστά, είτε το θέλουν, είτε όχι ορισμένοι και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους και όχι με την ηττοπάθειά τους και με την έλλειψη καρδιάς όπως πολύ σωστά ανέφερε ο προπονητής της ομάδας μας Τίμος Καβακάς.

3. Το εάν θα είμαστε στο γήπεδο ή όχι όταν γυρίσει ο τροχός όπως αναφέρατε δεν θα μας πείτε εσύ κύριε Σιλιγαρδάκη, διότι είμαστε οι μοναδικοί που ήμασταν, είμαστε και θα ήμαστε δίπλα στην ομάδα που τόσο αγαπάμε όλα αυτά τα χρόνια.

4. Εμείς δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε, κάνουμε ό,τι πρέπει για το καλό της ομάδας, γι’ αυτό κύριε Σιλιγαρδάκη φροντίστε την επόμενη φορά να παίξετε την μπάλα που σας αρμόζει βάσει του δυναμικού που έχει η ομάδα και των προσδοκιών που έχουν από εσάς όλοι οι φίλαθλοι και προτίστως εμείς».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 03:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep