Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ασφάλεια με τον Μιτόσεβιτς»

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πιερικού.

O πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, είπε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πιερικού από τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς: «Ο Πιερικός είναι μια ομάδα με μεγάλο ιστορικό παρελθόν και επιτυχίες. Μια ομάδα που έχει μαχητικότητα. Σχεδιάσαμε φέτος το καλοκαπίρι μια ομάδα που ως κυρίαρχο στοιχείο είχε αξιοποίηση των ταλέντων του τόπου. Όταν σχεδιάζει κάποιος μια ομάδα που αγαπάει, πιστεύει ότι κάνει το καλύτερο γι' αυτήν. Δυστυχώς τα αποτελέσματα μας έφεραν πίσω και αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια διορθωτική αλλαγή. Δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι έφταιγε ο προπονητής που απομακρύνθηκε, ίσως να έφταιγαν οι παίκτες ή η διοίκηση. Εξακολουθώ να επιμένω και να λέω ότι για εμένα έχουμε το καλύτερο υλικό. Το λέω και το πιστεύω. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται έναν δάσκαλο προπονητή, που θα τους κερδίσει το σεβασμό, να τους διδάξει ποδόσφαιρο, να τους αξιοποιήσει και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Είμαστε από μια περιοχή ποδοσφαιρομάνα.

Χειρίστηκα αποκλειστικά αυτό το θέμα. Αξιολόγησα αρκετές επιλογές. Είναι χαρά μου και τιμή μου, και για τον Πιερικό, που αναθέτουμε εν λευκώ την τεχνική ηγεσία στον Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Έχει ένα αξιοζήλευτο παλμαρέ. Έχει περάσει από τον πάγκο του Πανσερραϊκού, του Ηρακλή και της Καρδίτσας. Έχει το πακέτο ως προσωπικότητα και ως προπονητής που με οδήγησε να του εμπιστευτώ την ομάδα. Να ξέρουν οι παίκτες ότι με αυτό το υλικό θα μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Να κάνουν υπομονή με τα νέα παιδιά και την ομάδα και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Κανείς δεν έχει μαγικό ραβδί. Νιώθω ασφαλής που θα είναι ο Μιτόσεβιτς στην ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε νέους παίκτες, αλλά και να μην αφήσουμε το στόχο μιας αξιοπρεπούς πορείας».

 

Από την πλευρά του ο Μιτόσεβιτς είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρόταση από μια ιστορική ομάδα, όπως ο Πιερικός. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα. Δούλεψα εδώ, όπως και στην Κύπρο. Θα βοηθήσω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις, για να αποφύγουμε τη θέση που είμαστε τώρα. Ελπίζω να βοηθήσουν όλοι, παίκτες, διοίκηση και οι συνεργάτες μου, για να πετύχουμε. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Η Κατερίνη ξέρει από ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να μαζέψουμε βαθμούς, για να αναρριχηθούμε βαθμολογικά. Μας περιμένει πολλή δουλειά, δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια, για να ξεφύγουμε από τη θέση που έχουμε τώρα. Συνέλεξα πληροφορίες για τους παίκτες. Θα τους βοηθήσω να πιστέψουν στον εαυτό τους και μετά να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Δούλεψα με νεαρούς παίκτες σε Ηρακλή και Πανσερραϊκό, θα βοηθήσω να αναδειχθούν και εδώ κάποιοι, για να προχωρήσουμε μαζί».

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep