Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαξεβάνος: «Μπορούσαμε νίκη»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Σπύρος Μπαξεβάνος έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Μπαξεβάνος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι για μας σημαντικό, αφού προερχόμασταν από δυνεχόμενες ήττες. Είναι για μας μια νέα αρχή. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα σημαντικό αντίπαλο, όπως ο Παναιτωλικός. Μιλήσαμε γιʼ αυτό πολύ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, καθώς ήταν η πρώτη αγωνιστική που δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ όσο παιρνούσε η ώρα, η ομάδα άρχισε να εκμεταλλεύεται τους χώρους που έδωσε ο Παναιτωλικός και θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» και τη νίκη και να βάλουμε εμείς γκολ στη φάση με το Ναστόσκι.

Κάναμε μια αρχή σήμερα, με δύναμη. Θέλουμε να σωθεί η ομάδα, η οποία θα παλέψει κάθε φάση σε κάθε παιχνίδι». Τέλος τόνισε: «Η ομάδα θέλουμε να βελτιωθεί, για την ικανοποίηση των φιλάθλων μας».

Για τους γηπεδούχους, μίλησε ο Κλίμεντ Ναστόσκι. Ο Σκοπιανός είπε: «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα. Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, μια από μένα. Έχουμε μια νεανική ομάδα, εύχομαι να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep