Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τα ματς της 8ης αγωνιστικής της Football League.

Την ευκαιρία για κέρδη δίνουν τα ματς της 8ης αγωνιστικής της Football League, αν και οι εκπλήξεις πάντα παραμονεύουν. Ωστόσο, όταν Εργοτέλης και Καβάλα έχουν μόνο under στο φετινό πρωτάθλημα, τότε η μεταξύ τους μάχη στο Παγκρήτιο μας οδηγεί σε λίγα γκολ.

Με 17 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή των Αχαιών. Η επιθετική της γραμμή είναι αποδεκατισμένη, η Καλλιθέα εμπνέει εμπιστοσύνη στο γήπεδό της, οπότε το ματς στο Ελ Πάσο κλείνει προς τον άσο.

Την ισοπαλία θα κυνηγήσουμε στην Κατερίνη. Με υπηρεσιακό δίδυμο και απουσίες ο Πιερικός φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας που μόνο σταθερή δεν είναι. Οι «Μαυραετοί» δεν θα χαλαστούν με την ισοπαλία απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα.

Ως δευτερεύουσα επιλογή μπορούμε να κοντράρουμε τον Πανσερραϊκό στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό Γαζώρου. Σε κοινή έδρα το παιχνίδι, οι τυπικά φιλοξενούμενοι αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις και ο άσος του 1.50 είναι πάρα πολύ χαμηλός.

Στο ματς της Δευτέρας (12/11), τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι πάνοπλος απέναντι στον αποδεκατισμένο Ηρακλή που ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, άρα ο άσος έχει το προβάδισμα με απόδοση 2.00

Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews.gr:

Εργοτέλης - Καβάλα under 2,5

Καλλιθέα - Παναχαϊκή 1

Πιερικός - Δόξα Δράμας Χ

Πανσερραϊκός - Εθνικός Γαζώρου Χ2

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής 1

Last modified onΣάββατο, 10 Νοέμβριος 2012 16:26
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep