Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κίνδυνος για ΑΕΛ!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η UEFA απαγορεύει την ένταξη ποδοσφαιρικής εταιρείας στο άρθρο 99!

Νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε βάρος της ΑΕΛ δημιουργεί η στάση της UEFA. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας soccerplus.gr, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι αρνητική στην υπαγωγή των ΠΑΕ στο άρθρο 99 και φέρεται να απειλεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσες έχουν κινηθεί για την υπαγωγή στο συγκεκριμένο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η UEFA έχει στείλει σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της το διαβίβασε στη Super League για την περίπτωση του Άρη. Το έγγραφο αυτό υπογράφεται από τον επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων, Αντρέας Τραβέρσο και αναφέρει ότι οι ομάδες που αιτούνται υπαγωγής σε αυτό το άρθρο δεν αδειοδοτούνται και κατά συνέπεια δεν μπορούν να πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ίδια είναι και η περίπτωση της ΑΕΛ που έχει κινήσει εδώ και καιρό τις σχετικές διαδικασίες υπαγωγής στο άρθρο 99. Διαδικασίες, οι οποίες όπως έχει αναφέρει η ίδια είναι νομότυπες, γι' αυτό και η διοργανώτρια αρχή όριζε τους αγώνες πρωταθλήματος. 

Εξάλλου, το καλοκαίρι η ΕΠΟ αρκέστηκε μόνο σε απαγόρευση μεταγραφών για όσες ΠΑΕ δεν είχαν αδειοδοτηθεί. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν το έγγραφο της UEFA ληφθεί υπόψη από τον αθλητικό δικαστή ενόψει της εκδίκασης της έφεσης της Παναχαϊκής.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep