Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καραγεωργίου: «Το 'εγώ' εκτός»

Η αισιοδοξία του Νίκου Καραγεωργίου για τον Παναιτωλικό και η τοποθέτησή του για τον Μητρόπουλο.

Μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε στενοχωρημένος για τους φιλάθλους, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για το επεισόδιο που είχε την Κυριακή (04/11) με τον Παύλο Μητρόπουλο, κάτι που τον οδήγησε στον αποκλεισμό από την αποστολή.

Αρχικά ο Καραγεωργίου δήλωσε:

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό μας κάνει να στεναχωριόμαστε. Στενοχωριέμαι κυρίως για τους φιλάθλους. Δεν στενοχωριέμαι, ούτε για τους παίκτες μου, ούτε για τον εαυτό μου, γιατί εγώ ξέρω πως θα έρθει η ώρα πως αυτή ομάδα θα φτάσει ψηλά. Στενοχωριέμαι για τον κόσμο, γιατί περιμένει περισσότερα πράγματα από εμάς αυτή τη χρονική στιγμή.

Δυστυχώς διάφορες ατυχίες και συγκυρίες μας έχουν καθηλώσει εκεί. Τέτοιες είναι τα άσχημα αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας σε παιχνίδια όπου ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε , οι απώλειες παικτών από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε και να φτάσουμε ψηλά.

Κάποιοι με είχατε κατηγορήσει ότι στο Ελ Πάσο παίξαμε με βαθιές μπαλιές. Κάναμε πέντε, επτά ευκαιρίες… Ο Παναιτωλικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όχι όμως μέσα στη μεγάλη περιοχή,. Παίξαμε καλά με πλαγιοκοπήσεις, κάθετες μπάλες και με ψηλές μπαλιές η μπάλα ήρθε πολλές φορές μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, βλέπουμε τα παιδιά μας αν είναι εντάξει, αν έχουν προβλήματα, οι μέρες είναι λίγες και ετοιμαζόμαστε».

Για το επεισόδιο με τον Μητρόπουλο:

«Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Θα μιλήσουμε και για τα παιδιά. Είναι καλύτερο νααποφασίσουμε να μην ασχολούμαστε με τον καθέναν, αλλά με τον σύλλογο. Το έχω ξαναπεί ότι το «εγώ» σταματάει να υπάρχει για τον προπονητή, του παίκτες. Όποιος δεν αφήνει το «εγώ» δημιουργεί προβλήματα στον Παναιτωλικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε».

Για την αδυναμία του Παναιτωλικού να σκοράρει: «Όταν μία ομάδα αναπτύσσεται και φέρνει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, μετράει η ποιότητα και το ταλέντο. Θέλουμε να βελτιωθούμε και με ομάδική δουλειά και με μεταγραφές θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω μέχρι τότε να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς. Να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και να βάλουμε ποιότητα στο ρόστερ που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα ματς. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μίας ομάδας που έχει στόχο την άνοδο ξάπλωναν στο χορτάρι 15 φορές».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep