Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή Δεινόπαπα-Τσιάρα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που ταξιδεύει στην Πάτρα για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Παρασκευή (2/11, 19.00, OTE TV).

Οι «βυσσινί» θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Αχαιούς, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Football League. Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει εκ νέου στη διάθεσή του τούς Θανάση Δεινόπαπα και Αντώνη Τσιάρα, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Θανάσης Τσίγκας, Αντώνης Βούζας και ο Στεφάν Γκοντά.
Την 20άδα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Πρίφτης, Παγώνης, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Σκόνδρας, Καρανίκας, Σκούπρας, Νεμπεγλέρας, Δημόπουλος, Μάγγος, Τσιάρας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας, Τσιμπάμπα, Φρανκού. Η ομάδα αναχωρεί την Πέμπτη (1/11) για την Πάτρα, όπου το απόγευμα θα κάνει το τελευταίο χαλάρωμα πριν από τον αγώνα.

 

Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε για το ματς με την Παναχαϊκή ότι οι φίλοι της ομάδας θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του γηπέδου της Αγυιάς (δίπλα από τη σκεπαστή κερκίδα, επί της οδού Αμερικής). Τα 300 εισιτήρια που παραχωρήθηκαν από την ΠΑΕ Παναχαϊκή τιμώνται προς 10 ευρώ και θα διατίθενται από παρακείμενο εκδοτήριο.

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2012 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep