Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη... απελευθέρωσης»

Πολλαπλά οφέλη είχε για τον Βύζαντα η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Θύμιος Γεωργούλης, μετά την επικράτηση στην Κρήτη επί της Επισκοπής. «Θεωρώ ότι η νίκη αυτή θα απελευθερώσει την ομάδα, θα την βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία και θα μας επιτρέψει να δούμε εντελώς διαφορετικά την συνέχεια. Επαναλαμβάνω ότι ο Βύζας έχει τεράστιες δυνατότητες και πολλά νέα παιδιά τα οποία πρέπει να δουλέψουμε σωστά και μεθοδικά και να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να ανασυγκροτηθούμε, να σκεφτούμε την συνέχεια και κυρίως να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα, αφού το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος στον οποίο θα πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε» είπε ο κόουτς των «κιτρνόμαυρων».
Εξήγησε καταλήγοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του: «Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν για πρώτη φορά και αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ξεπέρασε τις δυσκολίες αλλά και τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Όπως είναι γνωστόν έμειναν εκτός ομάδας οι Ντιαλό, Λαμπρόπουλος, Βελέτης και Μπιτσάκος, τέσσερις βασικές και σημαντικές απουσίες. Όμως η ομάδα έδειξε μία πολύ καλή εικόνα, στάθηκε πειθαρχημένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια σπουδαία, από πλευράς ψυχολογίας, νίκη-πρόκριση».
Πλέον οι Μεγαρείς προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης (31/10, 16.00) με τον Θρασύβουλο, με τον οποίο συναντήθηκαν ξανά στη Φυλή, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep