Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έχει δρόμο ο Αστέρας

Ικανοποιημένος ο Πέτρος Δημητρίου από την εμφάνιση κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας.

Με τη νίκη (1-0) που σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό της Κυριακής (04/09) έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, όμως χρειάζονται ακόμα δουλειά, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας της Καισαριανής.

 

«Σίγουρα και από αυτό το φιλικό παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετές δοκιμές και να δούμε αρκετά στοιχεία από την ομάδα», είπε ο Δημητρίου και συνέχισε: «Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, αφού ουσιαστικά είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα και θα πρέπει να αποκτήσουμε την κατάλληλη συνοχή και ομοιογένεια. Παράλληλα έχουμε αρκετούς ακόμη παίκτες, που ήρθαν στην Καισαριανή τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και δεν έχουν μπει στα παιχνίδια. Η ένταξη τους στην ομάδα θα γίνεται σταδιακά και από την στιγμή που διαπιστώσουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση γιατί δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια και αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

 

Την Τετάρτη (07/09) ο Εθνικός Αστέρας θα πάει στην Λειβαδιά όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό σε ένα ακόμη δυνατό τεστ.

 

Στο μεταξύ επέστρεψε από το Βέλγιο ο προπονητής τερματοφυλάκων του Εθνικού Αστέρα Κώστας Επόγλου, που πήρε μέρος στο πρώτο μίτινγκ που διοργάνωσε η ΦΙΦΑ, σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ, για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.  Το σεμινάριο, που διήρκεσε πέντε ημέρες, έγινε στην Γάνδη και υπήρξε εκπροσώπησε από τριάντα χώρες, ενώ από την Ελλάδα παραβρέθηκαν ο διεθνής Νίκος Σαργκάνης, ο Κώστας Επόγλου και ο εργοφυσιολόγος Κυρανούδης.

 

Ο Κώστας Επόγλου επέστρεψε ενθουσιασμένος από την παρουσία του στο συγκεκριμένο μίτινγκ και θεωρεί ότι αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν καθοριστικά στην συνέχεια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep