Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ταμπάκη στο φινάλε ο Βύζας

Οι Μεγαρείς έφυγαν με τη νίκη από την έδρα της Επισκοπής και προχωρούν στο Κύπελλο.

Ένα γκολ του Ταμπάκη στο 81', με προβολή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των Ρεθυμνιωτών, αποδείχτηκε ικανό να χαρίσει στον Βύζαντα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά. Στο 18' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση για επίτευξη γκολ. Ο Μουρτζανός σούταρε, με τον παναγόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι του Θύμιου Γεωργούλη απείλησαν με τον Ρεκλείτη, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Νικηφόρος. Στο δεύτερο μέρος, και πιο συγκεκριμένα στο 64' οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για πέναλτι, για ανατροπή του Γρομητσάρη στον Μουρτζανό. Πέναλτι ωστόσο δεν δόθηκε. Από εκεί και πέρα, στο 80' το σουτ του Κρητικού για τον Βύζαντα έδιωξε σε κόρνερ ο Νικηφόρος, ενώ στο 82' το σουτ του Μπαμπουλάκη έφυγε άουτ.

 

Επισκοπή: Νικηφόρος, Μαραθιανός (35’ λτ. Σταυρακάκης), Μπαμπουλάκης, Μποτωνάκης, Ψωμάς, Πουλάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Φρατζεσκάκης (84’ Τριανταφύλλου), Μουρτζανός (73’ Αντιασβίλι), Τζέκος.

 

Βύζας Μεγάρων: Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Κοκόλης (55’ Δημητρίου), Κρητικός, Χαρτσιάς, Ταμπάκης (88’ Σιώκος), Ζάρκος, Βλάχος, Αρναρέλλης (70’ Διαμαντόπουλος), Σπαγής, Ρεκλείτης.

 

 

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Βύζαντα, Θύμιος Γεωργούλης, είπε: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Επισκοπής για την άψογη φιλοξενία, αλλά και κάποιες διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Από εκεί και πέρα το Κύπελλο δεν είναι μέσα στους στόχους μας, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαμε να αδιαφορήσουμε για το παιχνίδι. Ήταν μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς σταθήκαμε τυχεροί, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε την πρόκριση. Η ομάδα μας έχει καλή ψυχολογία, αλλά και αξιόλογο ρόστερ, αν και είναι ιδιαίτερα νεανικό. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει τον πρώτο λόγο για να πάει καλά στο πρωτάθλημα στη συνέχεια. Τέλος, εύχομαι καλή συνέχεια στην Επισκοπή στο πρωτάθλημα της FootballLeague 2».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep