Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σοκ στον Κορυδαλλό!

Ο Ηρακλής ηττήθηκε 0-1 από την Προοδευτική και γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Δεν φρόντισε να τελειώσει το ματς νωρίτερα και το πλήωσε. Ο λόγος για τον Ηρακλή, τον οποίο η προοδευτική έριξε στο καναβάτσο στο 90+2', χάρη σε καταπληκτικό σουτ του Γρίβα, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Οι Θεσσαλονικείς είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν εκείνοι πρώτοι το σκορ, αλλά δεν το κατάφεραν. Το πρώτο μέρος δεν είχε καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την Προοδευτική να έχει την υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος και στο 62' ο γεωργίου τυ Ηρακλή έβγαλε τη σέντρα, ωστόσο η κεφαλιά του Ρουμπί πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Προοδευτικής. Στο 75', νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Γηραιό. Ο Βαγγελόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή των «βυσσινί», αλλά έστειλε τη μπάλαπάνω από το οριζόντιο. Στο 87' η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Κριβόκαπιτς, το οποίο ο διαιτητής Χατζής (Δ. Αττικής) δεν έδωσε.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Κουσουρής, Δημ. Χόρτσας (69' Κολιός), Παπανικόλας, Μπελέρης, Μακαρόνας (60' Κουρτάνοβιτς), Λέκας, Γκιόκα (58' Γρίβας), Επιτροπάκης, Κακαράς, Αργυρίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Λόπεθ (90' +2' Κωνσταντινίδης), Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντες, Μίχος, Χιονίδης (78' Μπανγκουρά), Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς, Γεωργίου (64' Παληγεώργος), Ρουμπί.

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep