Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λάμψη Επανομής με Άρη

 

Η Αναγέννηση επικράτησε 2-1, στην καλύτερη εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας.

 

 

Μία νίκη και, μάλιστα, με ανατροπή που θα τη βοηθήσει να τονώσει την αυτοπεποίθησή της σημείωσε η Αναγέννηση Επανομής το απόγευμα της Κυριακής (04/09) στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

 

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, στο τεστ που έγινε στο πλαίσιο της παραχώρησης του Σάκη Κανούλα στους «κίτρινους», στάθηκε εξαιρετικά, κοίταξε τον Άρη ως ίσος προς ίσο και έφτασε στην επιτυχία που τονώνει σημαντικά την ψυχολογία. Οι πράσινοι δείχνουν ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο, ενώ εκτός φιλικού έμειναν οι τραυματίες Κάτσε και Δανίδης.

 

Στο 10΄ ο Τιάγκο «σέρβιρε», ο Τάσιο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο νεαρός Καράδαης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Βραζιλιάνου. Στο 19΄ το δυνατό μακρινό χτύπημα φάουλ του Μάγια Τάσιο πέρασε λίγο άουτ και στο 31΄ ο Φιρινίδης έδιωξε με γροθιές το δυνατό φάουλ του Παπαστεργιανού, ενώ στο 40΄ το σουτ του Αγγελούδη πέρασε ψηλά άουτ.

 

Στο δεύτερο μέρος, έγιναν αρκετές αλλαγές και πρώτη απείλησε η Αναγέννηση στο 62΄, όταν ο Γεωργιάδης «έσκαψε» για τον Τζούνιορ, αλλά ο Καράδαης μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Βραζιλιάνου. Στο 67’ ο Άρης έφτασε στο 0-1, με κοντινό πλασέ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Σολτάνι. Τρία λεπτά μετά όμως, η Επανομή έφτασε στο 1-1 με δυνατό σουτ του Κώστα Γεωργιάδη από το ύψος της περιοχής, μετά από συνεργασία των Τζούνιορ και Τράκις. Στο 78΄ ο Καράδαης νίκησε σε τετ α τετ τον Χουνουζίδη και στο 83΄ οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή, με τον Θανάση Δεινόπαπα να κάνει το 2-1 με δυνατό βολέ στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Μπαλασά και προσωρινή απομάκρυνση του Παπαζαχαρία. Στο 90΄ οι τυπικά γηπεδούχοι μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν σε αντεπίθεση «έσπασαν» το τεχνητό οφσάιντ, αλλά ο Τζούνιορ μετά την μπαλιά του Γεωργιάδη πλάσαρε σύρριζα άουτ.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ: Φιρινίδης (39΄ Ταταρίδης, 65΄ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (46΄ Μαυροματίδης), Πεχλιβανίδης (46΄ Πολίτης, 73΄ Χουνουζίδης), Καρλάο, Παπαζούδης (46΄ Κουρδάκης), Καραμανλής (65΄ Ασλανίδης), Κουλίδης (46΄ Γεωργιάδης), Ναλμπάντης (56΄ Τζούνιορ), Τιάγκο (66΄ Δεινόπαπας), Τάσιο (65΄ Τράκις),  Γκέσιος (46΄ Μπούτρικς, 80΄ Μπαλασάς).

 

ΑΡΗΣ: Καράδαης, Καζναφέρης (46΄ Νέτο), Αγτζίδης (46΄ Μίσελ), Κουλουχέρης (46΄ Λαζαρίδης), Κοτσώνης (46΄ Παπαζαχαρίας),  Παπαστεργιανός (46΄ Φατί), Νάτσο Γκαρσία (44΄ Τριανταφυλλακος, 65΄ Γιάκομπ), Τσουκάνης (46΄ Καπετάνος), Αγγελούδης (46΄ Σολτάνι), Τοπούζης (46΄ Τόχα), Κανούλας (46΄ Τσέζαρεκ).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep