Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαίωση που ήρθα στον Γάζωρο»

Ο Χρήστος Κουκόλης (δεξιά στη φωτ.) Ο Χρήστος Κουκόλης (δεξιά στη φωτ.)

Ο Χρήστος Κουκόλης δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να παίξει στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο αμυντικός της ομάδας των Σερρών αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με τον Ρούβα στην Κρήτη.

Είπε αρχικά στην ΕΡΑ Σερρών: «Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες δε μας επέτρεψαν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα υπάρχει μια πικρία γιατί ήταν καλή και η απόδοση μας. Αφήσαμε αρχικά σκόπιμα την ΑΕΛ να έχει υπεροχή, ωστόσο εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και ήμασταν πιο απειλητικοί. Ακόμη και όταν χάναμε με 1-0, είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι και φυσικά το πιστέψαμε ακόμη πιο πολύ όταν ισοφαρίσαμε. Δεχθήκαμε όπως πριν το φινάλε το γκολ και φυσικά μας στοίχησε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας».

 

Για τη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΛ επισήμανε: «Πραγματικά σε εκείνη τη φάση δεν υπήρχε κανένα φάουλ. Το ανακάλυψε ο βοηθός και από εκεί δυστυχώς ήρθε και το γκολ», ενώ για την επιλογή του να έρθει πέρσι στο Γάζωρο είπε: «Ήταν μια πολύ καλή επιλογή που δικαιώνεται καθημερινά. Νιώθω πως με επιστεύονται εδώ και αυτό αρκεί για μένα». Καταλήγοντας αναφέρθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ρούβα: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια θα μπούμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Δε θέλουμε να πέσουμε θύμα των εκπλήξεων που υπάρχουν στο κύπελλο και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep