Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λίγο ήθελα να τον δείρω»

Ο Λάκης Καραογλανίδης μίλησε για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο των Γιαννιτσών, Γρηγόρη Στάμκο.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών αναφέρθηκε λοιπόν στην επεισοδιακή συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, τόνισε ότι πήγε στο νοσοκομείο μετά το μεταξύ τους τετ α τετ και σημείωσε ότι λίγο έλειψε να τον δείρει.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραογλανίδης στην εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας»:

 

-Πολλά σχόλια ακούστηκαν για την συνάντηση που είχατε με τον Δήμαρχο Πέλλα. Αληθεύει ότι μετά πήγατε στο νοσοκομείο;

«Ναι. Η αλήθεια είναι ότι ανέβασα πίεση, είχα ζαλάδες και δεν αισθανόμουνα καλά, πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, πιστεύω ότι είμαι καλά. Ανέβασα πίεση από τις πράξεις του Δημάρχου».

 

-Είναι αλήθεια ότι στον Δήμαρχο πήγες για να συζητήσετε θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε σχέση και με το γήπεδο;

«Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η κατάσταση του γηπέδου. Περάσανε 2 μήνες, προκειμένου να γίνει κάποια επεξεργασία στον χλοοτάπητα του γηπέδου, αυτό είχε πει ο δήμαρχος με τον υπεύθυνο γεωπόνο του Δήμου, αλλά δυστυχώς είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν το γήπεδο. Το κακό είναι ότι θα έρθει η επιτροπή προκειμένου να κάνει έλεγχο και δεν θα μας επιτρέψει να ξαναπαίξουμε μπάλα στο γήπεδο της Αναγέννησης. Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει γι´ αυτή την κατάσταση του χλοοτάπητα, δεν ενδιαφέρεται κανείς. Του ζήτησα να κάνει , έστω και μερική αποκατάσταση, να φύγουμε για 1-2 αγωνιστικές από το γήπεδο, να πάμε Βέροια, Έδεσσα και είπε ότι θα μιλήσει με τον γεωπόνο για να δουν τι θα κάνουν.

Το δεύτερο θέμα ήταν οι παλιές οφειλές που υπάρχουν στο ΙΚΑ. Και ο Δήμαρχος υποσχέθηκε σε 3 γενικές συνελεύσεις παρουσία 200 ατόμων ότι θα αναλάβει ο Δήμος τις ρυθμίσεις. Έχω κάνει 5 ρυθμίσεις πάνω από 70.000 ευρώ και παρουσία του κ. Τόσιου, δημοτικού Συμβούλου, δεσμεύτηκε ότι θα τα αναλάβει ο δήμος, πάλι όμως με εξαπάτησε και μου φέρθηκε απρεπέστατα, χαρακτήρισε εμένα και την οικογένεια μου, εκεί ξέφυγε ο έλεγχος μου. Ο ίδιος αθέτησε το λόγο που έδωσε. Μην νομίζετε ότι θέλω λεφτά θέλω να δώσει αυτά που υποσχέθηκε, αν έδινε 30.000 χιλιάδες το χρόνο για το ΙΚΑ τα δύο χρόνια είναι 60.000 ευρώ, η Αναγέννηση θα ήταν καθαρή. Αλλά αντί γι´ αυτό μου είπε μην περιμένεις αναδρομικά τίποτα από εδώ και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Δεν μπορεί να δουλεύει εμένα και την ομάδα της Αναγέννησης. Όταν του είπα ότι εγώ Δήμαρχε μπήκα μπροστά γιατί δεσμευτήκατε εσείς και ο παλιός ο δήμαρχος, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει τίποτε διότι αποχώρησε, για τις παλιές οφειλές του ΙΚΑ, γιατί έχω και τρία παιδιά να μεγαλώσω μου απάντησε ότι αυτός έχει δύο και ποιος μου είπε εμένα να κάνω τρία. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και ο Δήμαρχος γύρισε και μου είπε ότι «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, εγώ διοικώ μια πόλη 70.000 κατοίκων δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι . Ήρθε και ο κ. Πασσαλής για να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά ήταν ήδη αργά. Και που δεν τον έδειρα χάρη του έκανα. Δεν ήμουνα ποτέ λαμόγιο».

 

-Ποια θα είναι η επόμενη σας κίνηση από εδώ και πέρα;

«Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα κάνω θα καλέσω όλα τα μέλη για να δούμε τι θα απάντηση και σ´ αυτούς ο Δήμαρχος. Εγώ σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι, η Αναγέννηση όμως είναι εκπρόσωπος του δήμου και όλου του Νομού, αν δεν στηριχθεί θα χαθεί. Είναι κρίμα, πρέπει να υπάρχει για τα παιδιά μας».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep