Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, σημείωσε ότι η ομάδα του τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσει στη Λάρισα.

Στη συνέντεξη Τύπου ανέφερε: «Νομίζω ότι αν μη τι άλλο έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον και αρκετά όμορφο παιχνίδι για τον κόσμο. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα προσπαθώντας να περιορίσουμε τα καλά στοιχεία της ΑΕΛ και να εκμεταλλευτούμε τις πιθανές αδυναμίες. Το αγωνιστικό πλάνο πέτυχε, το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Μετράω στο πρώτο ημίχρονο τρεις κλασικότατες ευκαιρίες που δικαιούμασταν σίγουρα ένα γκολ και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ από μία στημένε φάση.

Δώσαμε χώρο στην ΑΕΛ, αλλά τον έλεγχο του ρυθμού τον είχαμε εμείς. Εκεί που τα… χάσαμε ήταν στα πρώτα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε την αλλαγή και ισορροπήσαμε, βγάλαμε αυτοματισμούς και φτάσαμε στην ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από μία ακόμη φάση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Αν κάποιος έπρεπε να φύγει νικητής σήμερα ήμασταν εμείς…

Κάνουμε αυτό το ταξίδι της Β’ Εθνικής, αλλά θέλουμε και το αποτέλεσμα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και περιμένουμε τις επιστροφές για να έχουμε περισσότερες λύσεις. Ευχαριστώ την ΑΕΛ για τη φιλοξενία και της εύχομαι καλή πορεία και επίτευξη των στόχων».

Για το γεγονός ότι στην αποστολή ήταν μόνο Έλληνες: «Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι ότι για να πάρεις ξένο στην ομάδα σου θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από έναν Έλληνα παίκτη, που χρειάζεται τον μισθό της Β’ Εθνικής».

Ο Χρήστος Κουκόλης είπε: «Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς, που δικαιούμασταν την ισοπαλία. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Κοιτάμε μπροστά, την αναμέτρηση πρώτα του Κυπέλλου και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep