Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή Μπλέντι στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (17/10) με την ομάδα Νέων ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας έδωσε χρόνο στις «ρεζέρβες» και στον Μπλέντι Μούτσα.

Τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα ή έχουν χρησιμοποιηθεί λίγο είδε αγωνιζόμενους την Τετάρτη (17/10) ο Ζιώγας. Η ΑΕΛ αντιμετώπισε στα Δένδρα την ομάδα Νέων και επικράτησε 4-1. Το ευχάριστο για τον προπονητή των «βυσσινί» είναι ότι πήρε χρόνο ο Μπλέντι Μούτσα.

Στο 31' οι Νέοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τσιρογιάννη, αλλά ο Γκόντα απέκρουσε. Πέντε λεπτά μετά ο Βούζας κέρδισε πέναλτι και ο Σιατραβάνης άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κρητικός στο 44' έκανε το 2-0. Η ομάδα Νέων μείωσε στο 50΄με τον Τσιλούλη, αλλά ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Παπαϊωάννου (51', 56'), που διαμόρφωσαν το 4-1.

ΑΕΛ: Γκόντα, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Νταγκαλής, Δημόπουλος, Πότσι, Μάγγος, Κρητικός, Σιατραβάνης, Βούζας, Παπαϊωάννου. Έπαιξε και ο Μπλέντι.

Νέοι ΑΕΛ:Πρίφτης, Περδίκης, Κορομηλάς, Καλφούτζος, Νασιάκος, Τσιλούλης, Σέγκα, Καμπέρης, Καραθανάσης, Τσιρογιάννης, Γαρυφαλλόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Κανταρίνος, Κίτσος, Ντουνούδης, Κορλός.

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep