Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κερδίζουμε και εκτός»

Ο Νίκος Παναγιωτίδης τόνισε πως στόχος της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι να ψάξει τις νίκες και στα εκτός έδρας ματς. Ο Νίκος Παναγιωτίδης τόνισε πως στόχος της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι να ψάξει τις νίκες και στα εκτός έδρας ματς.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και την διατήρηση του αήττητου της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κερδίζει και εκτός.

«Το πολύ όμορφο γκολ του Ιορδανίδη μας ανέβασε την ψυχολογία. Από εκεί και πέρα χάσαμε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ και τελικά κερδίσαμε δίκαια. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε και εκτός στη συνέχεια και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αρκετά»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιωτίδης. Παραδέχθηκε πως μέχρι το γκολ το παιχνίδι ήταν κακό και υποστήριξε πως μετά από το 1-0 η ομάδα του έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ. «Σήμερα παρουσιαστήκαμε με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, ίσως να είχαμε την χειρότερη φετινή μας εμφάνιση από τα φιλικά και μετά. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να σημειωθεί το τέρμα ήταν κακό το παιχνίδι.

Το πολύ όμορφο γκολ του Ιορδανίδη μας ανέβασε την ψυχολογία. Από εκεί και πέρα χάσαμε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ και τελικά κερδίσαμε δίκαια. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε και εκτός στη συνέχεια και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αρκετά».

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep