Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα και γκρίνια στον Ηρακλή

Η Βέροια νίκησε 3-2 σε φιλικό παιχνίδι τον Γηραιό στη Θεσσαλονίκη.

Ούτε σε φιλικό θέλουν να χάνουν οι φίλοι του Ηρακλή, εξ ου και οι αποδοκιμασίες για την εμφάνιση και ήττα από τη Βέροια στο παιχνίδι της Κυριακής. Το σκορ άνοιξαν στο 6' οι γηπεδούχοι, χάρη σε φάουλ του Νατσιόπουλου και κεφαλιά του Λέκου. Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν σε 1-1 με διαγώνιο σουτ του Ιωάννου, ένα λεπτό αργότερα. Ο ρυθμός μετά το πρώτο δεκάλεπτο έπεσε, ώσπου το χρονόμετρο έφτασε το 27', οπότε οι φιλοξενούμενοι έγραψαν το 1-2. Ο Μορένο έδωσε στον Καλτσά και αυτός νίκησε τον Χουάντερσον, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση για τους Θεσσαλονικείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν άργησε να ισοφαρίσει. Στο 49' ο Μπανγκουρά, που και αυτός έκανε ντεμπούτο, βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον Καντιμοίρη. Η Βασίλισσα του Βορρά πήρε το παιχνίδι στο 86', όταν το αδύναμο σχετικά σουτ του Ολαϊτάν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Βοσνιάδης. Θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεοεποκτηθείς Μπανγκουρά, αντίθετα η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του προπονητή Γιώργου Στράντζαλη είναι δεδομένη.

 

Ηρακλής: Χουάντερσον (46' Βοσνιάδης), Λιόλιος (82' Θόρια), Γεωργίου (77' Μπαϊράμης), Σουλίδης (67' Μαυρίδης), Νατσιόπουλος (46' Παληγεώργος), Κωνσταντινίδης (46' Κιβρακίδης), Φερνάντες, Κραγιόπουλος (50' Σταφυλίδης), Λέκος (79' Λαβιδάς), Μπανγκουρά, Ισαάκ (67' Σαράφογλου).

 

Βέροια: Λόπεζ (31' Καντιμοίρης - 60' Δασκαλάκης) , Σνάουντσερ, Τζημογιάννης, Μπεθέρα (58' Σιμιχανίδης), Βιέρα, Τζούνιορ Άλβες, Μενέντεζ, Πέρεζ Μορένο (58' Ολαϊτάν), Κάλτσας (69' Σκαθαρούδης), Παυλίδης, Ιωάννου.

Last modified onΚυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep