Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:

«Ξεγραμμένη η διοίκηση Κωστούλα»

Ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού «Warriors», Χρήστος Διαμαντής τόνισε ότι δύσκολα το θέμα με τη διοίκηση θα λυθεί και τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου έχασε την ταυτότητά της και απέκτησε αυτή του Κωστούλα.

Ο Διαμαντής μίλησε στην εκπομπή “Athletic View” με τους Χρήστο Καριώτη, Μπάμπη Παπαϊωάννου και Παντελή Χατζηστυλιανό στο ραδιοφωνικό σταθμό «VIEW FM 103,9» για την κόντρα των οργανωμένων οπαδών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.

Αν και άφησε ένα μικρό παραθυράκι για να βρεθεί λύση, σημείωσε ότι η διοίκηση από πλευράς οργανωμένων είναι ξεγραμμένη… Παράλληλα, τόνισε ότι θα βρίσκονται διαρκώς κοντά στην ομάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα προβιβαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Διαμαντή:

Η αντιπαράθεση μεταξύ οργανωμένων και προέδρου πότε ξεκίνησε; Ποια στιγμή ήταν αυτή που θεωρείς ότι ο πρόεδρος πήρε την απόφαση να κόψει τις σχέσεις με τους Warriors;

«Δεν ήταν το ματς με το Λεβαδειακό πέρυσι. Ήταν μετά τη συνέντευξη του κυρίου Κωστούλα στην τηλεόραση του Αχελώου, που είπε «εγώ θέλω να φύγω και δε με κρατάει τίποτα». Εμείς δεν αναγνωρίζουμε τη διοίκηση του Παναιτωλικού. Από εκείνο το σημείο οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ξεγραμμένοι για μας».

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα αίτια της κόντρας; Υπάρχει απώτερος σκοπός για όλο αυτό το θέμα από την πλευρά της διοίκησης;

«Δε γνωρίζω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα από τη διοίκηση».

«Καμία κόντρα δεν κάνει καλό. Απλά μία από τις δύο πλευρές θα χάσει από αυτή την «κόντρα». Ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο θα πρέπει να στηρίζει μόνο τον Παναιτωλικό»

Υπήρξε μια φήμη πως το θέμα της κόντρας σας ήταν οικονομικό. Το επιβεβαιώνετε αυτό ή θεωρείς ότι υπήρξε παραπληροφόρηση για να πιστέψει ο κόσμος αυτό το πράγμα και να ρίξει την ευθύνη σε εσάς;

«Οικονομικό θέμα με την ΠΑΕ δεν υπάρχει. Αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν. Αν υπήρχε κάτι τέτοι,ο γιατί να μη μας απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο από το ματς με το Λεβαδειακό και μετά; Όταν βρίσαμε τον άμεσο συνεργάτη του».

Υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από το σύνδεσμο προς την ΠΑΕ;

«Όχι καμία. Δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα μεταξύ συνδέσμου και ΠΑΕ».

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως μέλη της Διοίκησης αντέδρασαν στην απόφαση του προέδρου να γκρεμιστεί το πέταλο;

«Αυτό έχει γραφτεί. Κι εμείς αυτό ξέραμε. Πως μέσα στο συμβούλιο υπήρξαν αντιδράσεις για το πέταλο».

Αληθεύει ότι δε σας επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο, ακόμα και αν έχετε εισιτήριο για κάποια θύρα του γηπέδου;

«Όχι. Αν πάρουμε εισιτήρια σε κάποια θύρα του γηπέδου θα μπούμε κανονικά στο γήπεδο. Μπορούμε να προμηθευτούμε εισιτήρια από τα εκδοτήρια και να μπούμε στο γήπεδο».

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν χωριστεί σε υποστηρικτές του προέδρου και υποστηρικτές των Warriors. Αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα;

«Αυτό είναι λάθος για τον υπόλοιπο κόσμο. Όλοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον Παναιτωλικό. Καμία από τις δύο πλευρές και ειδικά η δική μας δε χρειάζεται υποστηρικτές».

Στον αγώνα με τον Βύζαντα υπήρχαν φίλαθλοι που έβριζαν, είτε εσάς είτε τον πρόεδρο. Κάνει καλό αυτό στην ομάδα;

«Καμία κόντρα δεν κάνει καλό. Απλά μία από τις δύο πλευρές θα χάσει από αυτή την «κόντρα». Ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο θα πρέπει να στηρίζει μόνο τον Παναιτωλικό».

«Εμείς δεν αναγνωρίζουμε τη διοίκηση του Παναιτωλικού. Από εκείνο το σημείο οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ξεγραμμένοι για μας»

Οι υποστηρικτές του προέδρου του Παναιτωλικού τονίζουν πως επί των ημερών του έχει αλλάξει και η εικόνα και η λειτουργία της ομάδας προς το καλύτερο και έχουν έρθει επιτυχίες.Αν βγάλουμε έξω την περσινή χρονιά αναγνωρίζετε αυτό το έργο;

«Αν διαβάσετε την ανακοίνωση που βγάλαμε το Μάιο, χωρίς εμπάθεια, μπορείτε να δείτε τη θέση μας και το τι θέλουμε να πούμε. Βεβαίως σεβόμαστε το έργο του. Και μπράβο που δε μπήκε σε κανένα άρμα. Αυτό μας κάνει περήφανους σαν οπαδούς του Παναιτωλικού. Αλλά πού είδαμε το καλύτερο για την ομάδα; Γιατί εγώ δεν έχω δει νίκη σε κάποιο ντέρμπι. Αν εξαιρέσουμε τη δεύτερη χρονιά στη Β΄ Εθνική που κερδίσαμε ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Κάποια άλλη νίκη σε ντέρμπι δεν έχουμε. Όσοι ήταν προχθές στο Φωκικό είδαν μια ομάδα που θύμισε δεκαετία του ’80 στο πρώτο ημίχρονο. Μια ομάδα όπως τη μάθαμε. Αγωνιστικά με τον κύριο Κωστούλα η ομάδα έχασε την ταυτότητά της και απέκτησε την ταυτότητα του προέδρου της».

Έκανε καλό η ρίψη των κροτίδων από έξω προς το γήπεδο στον αγώνα με τον Βύζαντα;

«Δεν έκανε καλό. Αλλά οι κροτίδες πετάχτηκαν απο μας; Όλοι όσοι ήταν έξω από το γήπεδο ήταν της “Θύρας 6″; Αλλά δεν το συζητάμε ότι δεν έκανε καλό».

Στον αγώνα με τον Βύζαντα που είχε το γήπεδο πάνω από 2.000 κόσμο δεν ήσασταν μέσα. Θεωρείς ότι ήταν η ατμόσφαιρα που πρέπει;

«Δε νοείται ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς οπαδούς. Είδαμε όλοι πως ήτανε. Ήσουνα μέσα. Πες μου εσύ πώς το είδες. Στο τρίτο γκολ ούτε “γκολ” δεν ακούστηκε. Απλά χειροκροτήματα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτό. Ο πρόεδρος είχε πει ότι το θέλει εκκλησία. Ότι πρέπει να είναι γιορτή. Αν γιορτή είναι οι κλούβες, τα ΜΑΤ και η μάνικα γυρισμένη στον κόσμο, τότε τα κατάφερε. Ωραία γιορτή».

«Αγωνιστικά με τον κύριο Κωστούλα η ομάδα έχασε την ταυτότητά της και απέκτησε την ταυτότητα του προέδρου της»

Στον αγώνα με τον Βύζαντα υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με μέλη της Διοίκησης όπως έχει αναφερθεί;

«Κάποιες κουβέντες μόνο. Δεν υπήρξαν ακρότητες».

Θα συνεχίσετε ό,τι και να γίνει να ενισχύετε την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια;

«Ναι, και σε αυτά και στα εντός. Η απόφαση να μη βρεθούμε στο γήπεδο με τον Βύζαντα δεν έχει να κάνει με τη συνολική μας παρουσία όλη τη σεζόν. Ήταν για έναν αγώνα».

Γνωρίζεις για ποιο λόγο τα εισιτήρια στο πέταλο στον αγώνα με την Καλλονή ήταν 12 ευρώ, ενώ στη μικρή που φέτος μεταφέρθηκαν οι GUERREROS ήταν στα 10 ευρώ;

«Υπάρχει απ’ ότι φαίνεται εκδικητικότητα εναντίον μας. Και αυτό φάνηκε και από την τιμή του εισιτηρίου με την Καλλονή και από την απόφαση να κλείσει το πέταλο».

Εσείς έχετε κάνει την αυτοκριτική σας;

«Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι πέρυσι εμείς ζημιώσαμε την ομάδα; Εγώ δεν το ξέρω αυτό».

Έχετε προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις σας;

«Δε λειτουργούμε με χρονοδιάγραμμα. Δεν έχουμε μιλήσει όλοι μαζί για να δούμε τι θα γίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είμαστε παντού όμως. Και στα εκτός και στα εντός. Αυτό πάντως που θέλουμε είναι να προστατέψουμε τον Παναιτωλικό».

Με τη Λάρισα που είναι το επόμενο παιχνίδι τι θα κάνετε;

«Αν γιορτή είναι οι κλούβες, τα ΜΑΤ και η μάνικα γυρισμένη στον κόσμο, τότε τα κατάφερε. Ωραία γιορτή»

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο γήπεδο. Αλλά είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε 3 μέρες ακόμα».

Ανεξάρτητα αν παίρνετε συνδεσμιακά εισιτήρια ή όχι, οι τιμές των εισιτηρίων σου φαίνονται λογικές;

«Είναι πανάκριβα. Και σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες που σε συγκεκριμένες κατηγορίες έχουν εισιτήρια ακόμα και με 1 ευρώ. Εμείς σαν οπαδοί όπως και να ‘χει θα πηγαίνουμε στον Παναιτωλικό. Και πέρυσι οι μισές ομάδες είχαν γενική είσοδο 10 ευρώ, αλλά εδώ ήταν ακριβό το εισιτήριο. Και το Αγρίνιο είναι πόλη με υψηλή ανεργία και πρέπει να το υπολογίσουμε και αυτό».

Μετά τον αγώνα με τον Βύζαντα ο προπονητής της ομάδας ζήτησε να λυθεί πολύ σύντομα αυτή η κόντρα. Από την πλευρά σας υπάρχει η διάθεση να μιλήσετε και να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει;

«Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε, τώρα πλέον δεν υπάρχει. Το καλοκαίρι υπήρξε προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή για θέματα εισιτηρίων και εκδρομών και μιλήσαμε με το Μάκη το Μπελεβώνη, τον διευθύνοντα σύμβουλο. Με τον κύριο Μπελεβώνη μιλήσαμε μία εβδομάδα πριν το ματς με την Καλλονή και μας ενημέρωσε πως από τη στιγμή που ειρωνευτήκαμε τον πρόεδρο εισιτήρια θα προμηθευόμαστε μόνο από τα εκδοτήρια».

Με το Φωκικό πώς πήρατε τα εισιτήρια;

«Συνεννοηθήκαμε με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Φωκικού. Και δεν ορίσαμε υπεύθυνους για την εκδρομή, καθώς δεν είναι ακόμα σε ισχύ ο αθλητικός νόμος».

Αν ο πρόεδρος ζητήσει να συναντηθείτε για να λυθεί άμεσα το θέμα αυτό, θα πάτε σε μια τέτοια συνάντηση;

«Με πιάνεις απροετοίμαστο. Δεν ξέρω αλλά μάλλον όχι».

Δηλαδή το θέμα θα συνεχιστεί; Είναι ανυποχώρητες και οι δύο πλευρές;

«Για τη δική μας την πλευρά πλέον ναι. Είναι ανυποχώρητη».

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση;

«Πάντα υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές».

Η οριστική ρήξη χρονικά πότε ήρθε;

«Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με την Καλλονή. Όταν μας ανακοινώθηκε πως θα πάρουμε εισιτήρια από τα γκισέ. Και η απόφαση για να γίνει ό,τι έγινε με την Καλλονή πάρθηκε όταν είδαμε και την τιμή του εισιτηρίου. Που σε όλες τις άλλες θύρες υπήρχε μείωση, έστω και ελάχιστη, σε σχέση με πέρσι, ενώ στο πέταλο δεν υπήρχε. Εκεί ήταν εκδικητικό.

Δεν το πήραμε εγωιστικά ότι θέλει να κάνει σε μας ζημιά, αλλά θεωρούμε ότι αν δεν υπάρχουν οργανωμένοι γίνεται ζημιά στην ομάδα. Και θα μας βρει απέναντί του όποιος προσπαθήσει να κάνει ζημιά στην ομάδα. Και αν πάρουμε και παραδείγματα άλλων ομάδων και δούμε τις κόντρες των φιλάθλων με τους προέδρους ποτέ δεν κόπηκαν τα εισιτήρια στους οργανωμένους. Ούτε στον ΠΑΟΚ με το Βουλινό, ούτε στον Ολυμπιακό με το Σαλιαρέλη, ούτε στον Παναθηναϊκό με το Βαρδινογιάννη, ούτε στην ΑΕΚ με Τροχανά, Ντέμη και Ψωμιάδη».

«Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε διάθεση να τα βρούμε, τώρα πλέον δεν υπάρχει. Είμαστε ανυποχώρητοι»

Πως λέτε ότι θέλετε το καλό της ομάδας, όταν από αυτή την κατάσταση επηρεάζονται και οι παίκτες που σας θέλουν δίπλα τους;

«Και βέβαια μας θέλει δίπλα η ομάδα. Και εμείς θα είμαστε. Το θέμα είναι με τη διοίκηση που θεωρούμε ότι είναι εναντίον του κόσμου του Παναιτωλικού. Και πρέπει όλοι να δουν ότι ο κόσμος φεύγει από το γήπεδο. Και η μικρή κερκίδα με τον Βύζαντα ήταν σχεδόν άδεια. Μόνο η μεγάλη είχε κόσμο.

Όταν ο πρόεδρος βγήκε στην πρώτη προπόνηση και είπε ότι ο κόσμος πέρσι πήρε διαρκείας για να δει τις μεγάλες ομάδες, αυτό προσβάλλει τον κόσμο. Επηρεάζεται ο κόσμος από αυτό. Αν προσβληθούν κάποιοι άνθρωποι και δεν πάρουν διαρκείας, κανείς δε θα δώσει σημασία. Δεν είναι άδικο αυτό; Ή όταν ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Παναιτωλικός είναι εταιρεία και σε όποιον δεν αρέσει το θέαμα να μην έρθει στο γήπεδο σε ποιους αναφέρεται;

Ο Παναιτωλικός είναι ο κόσμος του. Αν διαβάσετε τη συνέντευξη μετά την Καλλονή θα δείτε ότι δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη Παναιτωλικός.

Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μπαίνει στην ομάδα από τον πρόεδρο λογικό δεν είναι και οι επιλογές σε πρόσωπα και οι αποφάσεις για την ομάδα να λαμβάνονται από τον ίδιο;

«Όταν όμως οι επιλογές είναι αποτυχημένες; 350 χιλιάρικα πήρε ο Χαριστέας. Αν βάλεις τους παίκτες που ήρθαν και δεν ακούμπησαν μπάλα επί Κώστούλα είναι 36-37 παίκτες. Και κάνουμε δώρο και το Στογιάννη που τον πλήρωσε 108.000 ευρώ. Και βγαίνει και λέει “με χρεώσαν οι οργανωμένοι 60.000″. Ενώ κάποιοι άλλοι τον χρέωσαν 3.000.000 ευρώ. Εκεί γιατί δεν αλλάζει κάτι;»,

Γιατί φτάσαμε ως εδώ; Και το ρωτάμε γιατί δείχνεις συζητήσιμος και με διάθεση να βρεθεί λύση.

»Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να γεφυρώσουμε κάποιες σχέσεις. Στα τυπικά τουλάχιστον. Δεν ήταν εφικτό και ήρθε και στη συνέχεια το 12ευρο εισιτήριο. Και λέει ο πρόεδρος “δική μου είναι η επιχείρηση και θα προσαρμοστούν όλοι στις τιμές που βάζω εγώ”. Γι’ αυτό λέμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε».

«Ποτέ δεν κόπηκαν τα εισιτήρια στους οργανωμένους. Ούτε στον ΠΑΟΚ με το Βουλινό, ούτε στον Ολυμπιακό με το Σαλιαρέλη, ούτε στον Παναθηναϊκό με το Βαρδινογιάννη, ούτε στην ΑΕΚ με Τροχανά, Ντέμη και Ψωμιάδη».

Έκτος από τον πρόεδρο και τη διοίκηση, υπάρχουν και οι παίκτες. Σίγουρα αυτοί που παρέμειναν και τους ξέρατε είναι λίγοι. Δεν ξέρω αν έχετε μιλήσει με παίκτες που ήρθαν φέτος, αλλά φαντάζομαι έχετε μιλήσει με αυτούς που γνωρίζατε από προηγούμενα χρόνια. Τι σας λένε οι παίκτες του Παναιτωλικού;

«Με όλους τους παίκτες έχουμε μιλήσει. Τους βρήκαμε και τους είπαμε να μην επηρεάζονται και να παίξουν τη μπάλα τους. Τους είπαμε ότι εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Δε θέλουμε να δούμε την αδιαφορία που είδαμε πέρυσι. Αυτό δε θα το συγχωρέσουμε. Τους ξεκαθαρίσαμε πως δεν πειράζει αν παίξετε μπάλα και χάσετε. Αλλά τους είπαμε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στα ματς με την Παναχαϊκή».

Σας ζητήσανε και οι παίκτες να τους στηρίξετε;

«Όχι τίποτα παραπάνω. Εμείς είμαστε εκεί. Μην κοιτάς το ματς με τον Βύζαντα. Και επειδή κάποιοι βιαστήκανε μετά το ματς με την Καλλονή να μας πουν τζαμπατζήδες, εμείς πήγαμε στο Φωκικό, πληρώσαμε το πούλμαν, πληρώσαμε το 10ευρο εισιτήριο, πληρώσαμε στα κυλικεία του γηπέδου. Κύριοι πήγαμε και κύριοι φύγαμε».

Η κατηγορία που σας αποδόθηκε ότι καταστρέψατε το γήπεδο;

«Αν καταστροφή θεωρούν κάποιοι ένα λουκέτο, εμείς παίρνουμε την ευθύνη γι’ αυτό. Ένα λουκέτο έσπασε. Θα τους πάμε ένα λουκέτο πίσω. Πήγαμε χωρίς αψιμαχίες, ήταν στη θύρα 4-5 security, τους ζητήσαμε να φύγουν και το έκαναν, σπάσαμε ένα λουκέτο και μπήκαμε. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπήρξε βανδαλισμός».

Δε φαντάζομαι ότι είναι υλικό το θέμα, αλλά λόγω απαγόρευσης που υπήρχε.

«Για ποιο λόγο μας το απαγόρευσε; Γιατί τον είπαμε “φεύγω-μένω”; Μας βρήκε εδώ, δεν τον βρήκαμε. Όλα αλλάζουν. Οι πρόεδροι, οι προπονητές, οι παίκτες. Ο κόσμος όμως μένει ίδιος».

Θεωρείς την αντίδραση από την πλευρά σας απόλυτα σωστή; Γιατί υπήρχαν και εποχές που πρόεδροι με τραγικά λάθη ακούσανε λιγότερα απ’ όσα έπρεπε. Τη δεδομένη στιγμή ο πρόεδρος ακούει αυτά που πρέπει ή όχι;

«350 χιλιάρικα πήρε ο Χαριστέας. Αν βάλεις τους παίκτες που ήρθαν και δεν ακούμπησαν μπάλα επί Κώστούλα είναι 36-37 παίκτες. Και κάνουμε δώρο και το Στογιάννη που τον πλήρωσε 108.000 ευρώ»

«Δεν υπάρχει απόλυτα σωστό και απόλυτα λάθος. Περισσότερα δεν άκουσε κανένας. Υπήρχαν αποφάσεις που διαφώνησαν και μέλη του Δ.Σ. Οπότε προφανώς δεν ακούει».

Δεν είναι λίγο προκλητικό να αναφέρονται όλα αυτά όταν με τον κύριο Κωστούλα η ομάδα ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, έχει προπονητικό και άλλαξε το γήπεδο;

«Με την ίδια λογική θα έπρεπε να μείνει κι ο Τεννές εδώ μέχρι να πεθάνει. Αυτός μας ανέβασε. Και φυσικά και όλοι οι παίκτες που μας ανέβασαν».

Με τα μέλη των άλλων συνδέσμων του Παναιτωλικού έχετε συζητήσει για το θέμα;

«Οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου».

Θεωρείς ότι μπορεί να έχει μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα το κομμάτι, μικρό ή μεγάλο, των οργανωμένων οπαδών;

«Μεγάλο κομμάτι. Είναι οι άνθρωποι που τραγουδάνε 90 λεπτά για την ομάδα. Άνθρωποι που κάθε δεύτερη Κυριακή ταξιδεύουν για την ομάδα και μόνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν φίλαθλοι που ταξιδεύουν για την ομάδα. Αλλά οι οργανωμένοι είναι πάντα εκεί. Σε όλα τα γήπεδα. Είναι η φωνή, είναι το χρώμα, το πάθος και ο τσαμπουκάς που χρειάζεται σε κάθε γήπεδο.

Και τα προηγούμενα χρόνια που λέγανε ότι ο κόσμος του Παναιτωλικού γεμίζει το γήπεδο, φωτογραφία από τη Θύρα 6 είχανε. Και να πούμε ότι καμία διοίκηση δε θέλει τους οργανωμένους. Κάι κανένας οργανωμένος δε θέλει η ομάδα του να έχει διοίκηση. Είναι δρόμοι παράλληλοι. Ο καθένας από τη μεριά του κάνει ότι καλύτερο νομίζει για την ομάδα. Όταν οι πλευρές αυτές συγκρούονται κάποια χάνει. Και δεν είναι η πλευρά των οργανωμένων».

Υπήρχε όμως μια εποχή στη Β΄ Εθνική που θεωρήθηκε πως οι οργανωμένοι μπήκανε και πιο μέσα στην ομάδα έχοντας τη φύλαξη μέρους της μικρής κερκίδας. Τι απαντάτε σε αυτό;

«Εμείς το είχαμε ζητήσει αυτό για να προστατέψουμε το δικό μας κομμάτι στη μικρή εξέδρα. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με δικά μας άτομα. Δε θα χρεωνόμουνα αν κάποιος πέταγε ένα μπουκάλι στον επόπτη. Απλά στον κόσμο μας μπορούσαμε καλύτερα εμείς να διαφυλάξουμε την ομάδα. Και αυτό φάνηκε και στο ματς με το Διαγόρα, όπου κανείς δε μπήκε μέσα, γιατί εμείς είχαμε την απόλυτη ευθύνη. Αυτό δεν είχε να κάνει με τη διοίκηση. Δε μπήκαμε πιο βαθιά σε θέματα διοικητικά και ούτε θέλουμε τέτοιο ρόλο σε καμιά περίπτωση».

Ποιοι παίκτες θα ήθελες να φοράνε τη φανέλα του Παναιτωλικού;

«Πέτρος Ζουρούδης. Και ο Σάκης ο Παλαιολόγος θέλαμε να μείνει στην ομάδα είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σε άλλο πόστο, για να προσφέρει στην ομάδα, όπως προσφέρει ο Κώστας ο Νικολαΐδης που είναι περισσότερο Αγρινιώτης και Παναιτωλικός απ’ τον καθένα. Τέτοια πρόσωπα θέλουμε».

Βλέπετε τον Παναιτωλικό στη Super League τη νέα χρονιά;

«Ναι. Μετά την εμφάνιση με το Φωκικό ναι. Αν το χωρίσουμε σε ημίχρονα ο Παναιτωλικός του πρώτου ημιχρόνου είναι ήδη Super League. Αν μιλήσουμε για το δεύτερο είναι με το ένα πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Είδαμε παίκτες που ξέρανε τι θέλανε στο γήπεδο, πώς να κρατήσουν το σκορ και είχαν μεγάλο πάθος.

«Η ομάδα δεν έχει το βάθος που θα έπρεπε στον πάγκο. Γιατί με παιχνίδια Τετάρτη Κυριακή και με Κύπελλο ίσως χρειαζόταν κάποιους παίκτες. Και αν υπολογίσουμε και τις ατυχίες με Κουτρομάνο και Μουμίν πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να υπάρξει κάποια επιπλέον ενίσχυση»

Στα μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μας είναι ότι δεν έχει το βάθος που θα έπρεπε στον πάγκο. Γιατί με παιχνίδια Τετάρτη Κυριακή και με Κύπελλο ίσως χρειαζόταν κάποιους παίκτες. Και αν υπολογίσουμε και τις ατυχίες με Κουτρομάνο και Μουμίν πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να υπάρξει κάποια επιπλέον ενίσχυση».

Με ποιον άνθρωπο της διοίκησης μπορείτε να μιλήσετε για να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει;

«Εμείς θεωρούμε τη διοίκηση τριμελή. Και σε θέματα γηπέδου και σε θέματα σχέσεων με άλλες ομάδες τα κατάφεραν πολύ καλά. Στο οργανωτικό κομμάτι ήταν πολύ καλοί. Σε άλλα θέματα κάνανε τραγικά λάθη που στοιχίσανε στην ομάδα. Και η “Θύρα 6″ έκανε λάθη. Η διαφορά είναι όμως πως τα δικά μας λάθη δεν έριξαν την ομάδα στη Β΄. Δεν είναι υπεύθυνη η “Θύρα 6″ για τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού.

Υπάρχουν πάντως άνθρωποι της διοίκησης, με τους οποίους μπορούμε να μιλήσουμε και να λύσουμε το θέμα».

Θα θέλατε εσείς να υπάρχει άτομο των οργανωμένων στη διοίκηση;

«Με διοικητικό πόστο όχι. Θα μπορούσε καλύτερα να το κάνει κάποιος άλλος. Να υπάρχει ένας άνθρωπος όχι απαραίτητα από το εννιαμελές που θα μιλάει με τους συνδέσμους και θα επιλεγεί από τον πρόεδρο. Κάποιος που θα λύνει το θέμα των εισιτηρίων των συνδέσμων, που θα μιλάει με την αστυνομία, αυτά τα θέματα. Το ζητάμε από το 2008. Ας ορίζονταν τα προηγούμενα χρόνια ο Παναγιώτης ο Μπεσίνης ή ο Μάκης Μπελεβώνης. Εμείς μιλάγαμε με τρεις ανθρώπους και μας λέγανε θα μεταφερθούνε αυτά που λέτε».

Πηγή: vres-agrinio.gr

Last modified onΣάββατο, 13 Οκτώβριος 2012 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep