Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Αυτοκτονήσαμε...»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ πίκρανε τον κόσμο της με την ήττα από τα Γιαννιτσά, σύμφωνα με τον Μιχάλη Ζιώγα.

Ο προπονητής των «βυσσινί» είπε: «Στεναχωριέμαι γιατί πικράναμε τον κόσμο μας. Και ο κόσμος της ΑΕΛ δεν πρέπει να γεύεται τέτοιες πίκρες. Για μία ακόμη φορά πληγωθήκαμε από δικά μας λάθη. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα ίδια λάθη δεν τα πληρώσαμε την προηγούμενη Κυριακή,. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Σήμερα αυτοκτονήσαμε. Κάναμε κάποιες κινήσεις στην επανάληψη για να βοηθήσουμε την ομάδα, όμως δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ. Στο τέλος ρισκάραμε και δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα. Δεν πήραμε τη βοήθεια που περιμέναμε από κάποιους παίκτες στο σημερινό παιχνίδι. Δίκαια κέρδισαν τα Γιαννιτσά».

 

-Για ακόμη ένα εκτός έδρας μας η ομάδα δεν λειτούργησε σωστά επιθετικά. Γιατί;

«Και στις Σέρρες και σήμερα, τα βασικά μας ατού υστερήσανε στην επίθεση. Δεν ήταν σε καλή ημέρα. Τους είπα ότι αυτά τα παιχνίδια και αυτές οι ομάδες όταν αγωνίζονται κόντρα στην ΑΕΛ προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πρέπει να είμαστε δυνατοί, αλλά…».

 

-Πέρυσι η ΑΕΛ κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση. Τι έχει αλλάξει από τότε ως και σήμερα;

«Άλλαξαν πολλά πράγματα, αλλά αυτό που προέχει είναι το πώς αγωνίζεσαι και στήνεσαι μέσα στο γήπεδο. Χάνουμε από ατομικό λάθος για μία ακόμη φορά. Η πίεση είναι μεγάλη, το θέμα είναι να δούμε εάν τα παιδιά αντέχουν την πίεση και το βάρος του πρωταθλητισμού. Αλλιώς ξεκινήσαμε και ίσως κάποια παιδιά να μην αντέχουν».

 

-Είπατε ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχετε απάντηση για τις συμπτώσεις;

«Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά, το ατομικό λάθος πώς να το προβλέψεις; Και είμαστε σε μία εποχή που δεν μπορούμε να κάνουμε δραστικές αλλαγές. Θα προσπαθήσουμε ως και την Πέμπτη να διορθώσουμε την εικόνα μας»,

 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Θανάσης Μάγγος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν και σήμερα κοντά μας και να τους ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση, γιατί είναι κατώτερη των προσδοκιών μας. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι, να δουλέψουμε και να φτάσουμε εκεί που θα πρέπει να φτάσουμε. Ο τρόπος για να αντιστραφεί το κλίμα είναι μόνο η δουλειά. Το σημερινό ματς πέρασε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα πράγματα».

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep