«Τέτοιες διαιτησίες αξίζουν»

Συγχαρητήρια του Ιωνικού στους διαιτητές του αγώνα με τον Γιούχτα και εκ νέου αναφορά στον Μανδαλενάκη.

Ο Ιωνικός παρότι έμεινε στο 0-0 με τον Γιούχτα συνεχάρη τους διαιτητές και στάθηκε εκ νέου στις αποφάσεις του Μανδαλενάκη (Ηρακλείου) κόντρα στον Παναθηναϊκό Β που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Οι Κυανόλευκοι ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τη διαιτητική ομάδα που διηύθυνε την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Γιούχτα για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Συγκεκριμένα, θέλει να συγχαρεί τους Ντάουλα Φώτιο, Μαραθωνίτη Μαρίνο, Μητροφάνη Χρήστο και Αλιάγα Αριστείδη για την άψογη διαιτησία τους.

Παρά το γεγονός πως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διαιτητική ομάδα για τις αποφάσεις της. Τέτοιες διαιτησίες αξίζουν στο πρωτάθλημα μας και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην σταθούμε ξανά στην απαράδεκτη διαιτησία του κ. Μανδαλενάκη Εμμανουήλ και στα διαιτητικά έκτροπα που πραγματοποίησε στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, όπου έκανε όλα όσα δεν είχε κάνει στην έως τώρα πορεία του. Ευχόμαστε ο ίδιος να πάρει παράδειγμα από την υποδειγματική διαιτησία του κ. Ντάουλα και να μην υποπέσει στα ίδια λάθη στο μέλλον».

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2024 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep