Μείωση προστίμου στον Ιωνικό

Εν μέρει δεκτές οι εφέσεις των Γιάννη, Παναγιώτη και Θοδωρή Τσιριγώτη.

Με «βαριά» πρόστιμα είχαν τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή οι Γιάννης, Παναγιώτης κι Θοδωρής Τσιριγώτης για τη συμπεριφορά τους στο εντός έδρας ματς με την Athens Kallithea. Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε εν μέρει δεκτές τις εφέσεις των τριών αξιωματούχων.

Στον Γιάννη Τσιριγώτη είχε επιβληθεί 3μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Το πρόστιμο μειώθηκε στις 5.000 ευρώ και η απαγόρευση στον 1 μήνα και 15 ημέρες.

Για τον Παναγιώτη Τσιριγώτη το πρόστιμο δεν μειώθηκε, σε αντίθεση με την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα (1,5 μήνα από 2 πρωτόδικα), ενώ ίδια έμεινε η τιμωρία του Θοδωρή Τσιριγώτη.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Ιωάννη Τσιριγώτη, Παναγιώτη Τσιριγώτη και Θεόδωρου Τσιριγώτη. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 243/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.

Επιβάλλει στον Ιωάννη Τσιριγώτη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Super League 2 για 1 μήνα και 15 ημέρες και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Επιβάλλει στον Παναγιώτη Τσιριγώτη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Super League 2 για 1 μήνα και 15 ημέρες και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Επιβάλλει στον Θεόδωρο Τσιριγώτη την ποινή του αγωνιστικού αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας η οποία του επιβλήθηκε με την 224/2023 απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου για την ίδια παράβαση και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ. Καταργεί τη δίκη ως προς την ΠΑΕ Ιωνικός. (αγώνας της 19.11.2023, Athens Kallithea FC-Ιωνικός, για το πρωτάθλημα της Super League 2)».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2024 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep