Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπράβο, αλλά θέλουμε δουλειά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Μιχάλης Ζιώγας ναι μεν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Επανομής, αλλά ζήτησε συνέχεια στη δουλειά.

Μετά το 3-1 επί της Αναγέννησης ο προπονητής της ΑΕΛ είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και στα παιδιά, γιατί αγωνίστηκαν όπως έπρεπε να αγωνιστούν κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Και ξέρετε ότι στο πρωτάθλημα της Football league η έδρα παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Δεν μπορείς να εφησυχάζεις και πρέπει να επαγρυπνείς πάντα. Πέρυσι είχαμε χάσει βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια και με αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στη νίκη πιο εύκολα. Και το λέω αυτό γιατί για ακόμη μία φορά έγιναν λάθη που δεν θα έπρεπε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε μία ομάδα που έχει βαριά φανέλα. Για παράδειγμα Τσιάρας, παρότι είχε πρόβλημα και η συμμετοχή του ήταν 50-50, αγωνίστηκε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Παίζοντας για τη φανέλα και την ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από αυτά τα παιδιά. Διαπιστώσαμε κάποια κενά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε μόνο όμως μέσα από δουλειά και αυτοσυγκέντρωση. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλό μας και τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουμε. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα ξεκινήσαμε με 4 νέους παίκτες στην άμυνά μας, και πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας επιτρέψει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με την ένταξη και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών».

 

-Τα αμυντικά προβλήματα είναι μόνο αποτέλεσμα των πολλών νέων παικτών που υπάρχουν στην ομάδα;

«Είναι και αυτό ένα θέμα. Όπως είναι φυσικά και η δυνατότητα που έχεις στη μεταγραφική περίοδο. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και τα λάθη γίνονται κυρίως λόγω της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια διαστήματα της αναμέτρησης. Θέλει δουλειά, προσπάθεια και υπομονή και μέσα από αυτά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

-Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες, μήπως αισθανθήκατε ότι ρισκάραμε το αποτέλεσμα;

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά και κλείσαμε τον αντίπαλό μας στην περιοχή του. Έπρεπε όμως να του δώσουμε χώρο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τους καλούς παίκτες που έχουμε στο ένας εναντίον ενός. Και είδατε ότι το δεύτερο γκολ έτσι το πετύχαμε. Σίγουρα θέλω περισσότερα τελειώματα».

-Σήμερα έμειναν κάποιοι παίκτες εκτός ενδεκάδας. Αυτό θα συμβεί και στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Το ποιος είναι καλός ή όχι σε ένα παιχνίδι είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων. Στο σημερινό παιχνίδι έμειναν εκτός κάποιοι παίκτες, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε το έμψυχο δυναμικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ζουρούδης μπορεί να μη ξεκίνησε σήμερα, αλλά δεν σημαίνει ότι ήταν κακός στις Σέρρες. Ο Ζουρούδης είναι ένα από τα παιδιά που έχει θετική ενέργεια και που θέλουμε στην ομάδα».

-Με τα φαινόμενα αγωνιστικής απειθαρχίας τι έχετε να πείτε;

«Αν αναφέρεστε στους επιθετικούς μας εγώ θέλω να είναι εγωιστές. Θα πρέπει να ντριμπλάρουν και να σκοράρουν όταν είναι στην περιοχή. Θα πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις».

-Είδαμε όμως και έναν παίκτη να φλερτάρει με την κόκκινη κάρτα…

«Αυτός ο παίκτης έχει τεράστια προσόντα, αλλά γνωρίζετε κι εσείς καλά την περίπτωσή του. Προσπαθούμε όλη η ομάδα και ιδίως ο κος Τσακμακίδης, είτε μέσα από τον διάλογο ή την προσπάθεια να γίνει καλύτερος προς όφελος της ομάδας μας…».

 

 

 

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ο Αντώνης Τσιάρας, μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλους του αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής :  «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμασταν από έναν κακό αποτέλεσμα και θέλαμε πάση θυσία τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Δείξαμε λίγες από τις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτεροι. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας…».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep