Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Έτσι θα γίνουμε οι καλύτεροι»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» μίλησε ο Διλμπέρης με αφορμή κάποια δήλωσή του σχετικά με τις δυνατότητες του Εθνικού Γαζώρου. Αναφέρθηκε, επίσης, στη δουλειά που γίνεται και στο ματς με τον Γηραιό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση γιατί έτσι όπως διάβαζε κανείς τη δήλωση που έκανε και όπως γράφτηκε έβγαζε συμπέρασμα πως είπα ότι ο Εθνικός Γαζώρου είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Aν είναι δυνατόν να πει ένας προπονητής την 1η αγωνιστική ότι έχει την καλύτερη ομάδα και μετά από ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Έγινε μια ερώτηση και όπως κάθε προπονητής είπα ότι πιστεύω την ομάδα μου. Είπα ότι ελπίζοντας να μειώσουμε τα μειονεκτήματα που έχουμε θα κάνουμε τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας και θα μπορέσουμε να κάνουμε την καλύτερη ομάδα. Ένας προπονητής πρέπει να πιστεύει στην ομάδα του».

Για τον αγώνα:

«Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό, κάθε φορά που μια ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ έπαιρνε ρυθμό και ανέπτυσε επιθετικότητα. Τα δικά μας γκολ ήταν δουλέμενα στην προπόνηση. Το γκολ του Αλεξάντροβιτς ήταν αυτοματισμός που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Τα δικά μας γκολ ήταν απο παιδαριώδη λάθη. Έτσι και αλλιώς μόνο έτσι μπορεί να λήξει ένα παιχνίδι με τόσα γκολ. Είχα εντοπίσει ένα κενό στην άμυνα του Ηρακλή στα κόρνερ και το είπα στους παίκτες και αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν».

Για τον αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα από τώρα:

«Από αυτά που είδα όχι. Μπορώ να ξεχωρίσω όμως ομάδες με δυνατότητες. Είναι αυτές που έχουν οικονομική υγεία, είναι ομάδες που έχουν δουλέψει με τον προπονητή του και έχουν και παίκτες που μπορούνα να δώσουν αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή. Η Παναχαϊκή, ο Πανσερραϊκός, η Καλλονή, ο Παναιτωλικός. Παίκτες όπως π.χ ο Μπρέσκα και ο Μπανγκουρά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επειδή όμως πρέπει να περιμένουμε να πάρουν χρόνο ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, θα το δούμε».

Για τα όσα άκουσε στο Καυτατζόγλειο:

«Ήταν ένας φίλαθλος που επί 45 λεπτά έβριζε τον Ηρακλή, νομίζοντας ότι επειδή φοράει τα σκούρα, είναι ο Γάζωρος»!

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep