Με δανεικά τερματοφύλακας του ΟΦΙ

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Δημήτρη Νεόπουλου σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ολοταχώς προς τις τοπικές κατηγορίες οδεύει ο ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Θανάσης Χηνόπουλος στη δήλωση αποχώρησής του υποστήριξε ότι θα διευθετήσει πάραυτα τις οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν είναι και λίγες και έδωσε προθεσμία τριών ημερών για να εμφανιστεί ενδιαφερόμενος. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι προσφυγές καλά κρατούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Δευτέρα (28/08) εκδικάστηκε η προσφυγή του Δημήτρη Νεόπουλου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025. «Από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχει τώρα δεν έχει εισπράξει ούτε σεντ», είπε ο δικηγόρος του 21 ετών τερματοφύλακα, Μανώλης Αλαφραγκής στην ΠΕΕΟΔ και συμπλήρωσε: «Κινείται με... αέρα και δανεικά. Του οφείλονται 7.800 ευρώ από μισθούς και συνολικά 14.300 ευρώ μαζί με την αποζημίωση».

Ο νεαρός γκολκίπερ είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του: «Δεν έχω λάβει χρήματα. Ζητούσα επανειλημμένως να πληρωθώ και μου έλεγαν συνέχεια την επόμενη μέρα».

Σημειώνεται ότι ματαιώθηκε η συζήτηση των προσφυγών των Χρήστου Μαραθωνίτη, Δημήτρη Στάμου, όμως όχι λόγω διακανονισμού μαζί τους... Η ΠΑΕ ήταν απούσα από τη διαδικασία.

Την Τρίτη (29/08) ο Ερασιτέχνης δήλωσε αδυναμία να «κατεβάσει» την ομάδα στη Γ' Εθνική και ανέφερε:

«Από την αρμόδια αρχή πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο ΟΦΙ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Γ Εθνική. Όμως ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ, με κύρια ασχολία του έως τώρα τις Ακαδημίες, αρχές Σεπτεμβρίου πλέον, αδυνατεί να κατεβάσει την ομάδα στην Γ Εθνική. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ αυτή τη στιγμή κάνει προσπάθεια για μια αξιοπρεπή συμμετοχή του ΟΦΙ στην Α' Λασιθίου. Αν όμως υπάρχει κάποιος η κάποιοι που θα ήθελαν να ‘’κατεβάσουν’’ τον ΟΦΙ στην Γ Εθνική έστω και την ύστατη στιγμή είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι».

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2023 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep