Στον Ιωνικό ο Κότνικ

Ο 33χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Super League 2.

Την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Ο Σλοβένος στο περσινό πρωτάθλημα είχε 8 συμμετοχές με τον Βόλο, ενώ τη σεζόν 2021-22 έπαιξε σε 10 αγώνες. Έχει υπερασπιστεί ακόμα την εστία των Πανιωνίου, Μπρέσια, Ντάβινια, Τσέλιε. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάτιτς Κότνικ. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Κατάγεται από την Σλοβενία, έχει ύψος 1,90μ. και διαθέτει τεράστια εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την NK Dravograd της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Publikum Celije, ND Dravinja.

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου, μένοντας στην ομάδα για τρία χρόνια. Με τα κυανέρυθρα έγραψε 83 εμφανίσεις με 32 clean sheets. Ακολούθησε μια σεζόν στην Ιταλία και στην Μπρέσια, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2021 για τον Βόλο, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι προ μηνών. Ο Κότνικ διαθέτει παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας και της Ελλάδας, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Μάτιτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2023 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep