Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κώτσιος: «Δεν είχα φερθεί σωστά»

Ο αμυντικός της Καλλονής αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στην έχθρα που του έχει ο κόσμος της ομάδας του Αγρινίου, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παναιτωλικό.

Ο 35χρονος είπε αρχικά: «Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα πρότυπο και πολυτέλεια να βρίσκεται στη football league. Εμείς απ΄την πλευρά μας θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Τα καταφέραμε καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμασταν τυχεροί στη φάση του πέναλτι. Είχαμε και εμείς κάποιες προϋποθέσεις να τελειώσουμε κάποιες φάσεις για να προηγηθούμε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα αλλά για είμαστε ακόμη στην αρχή ενός Γολγοθά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να είμαστε μια ομάδα που στα δύσκολα θα κρατάμε το ηθικό μας για το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την αγωνιστική πειθαρχία και τη διάθεση που έδειξε για να πάρει αυτή τη νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

 

Για το ότι δεν έχει χάσει ποτέ στο Αγρίνιο: «Έχω έρθει και πιο παλιά αρκετές φορές αντίπαλος του Παναιτωλικού, πέντε έξι φορές. Και σε κύπελλο με τη Λάρισα. Πραγματικά δεν έχω χάσει ποτέ. Η ομάδα μου δηλαδή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθείς. Ο Θεός είναι μαζί μου, με την ομάδα μου και καταφέρνουμε και παίρνουμε νίκες. Θα ήθελα λίγο να αναφερθώ για μία έχθρα που υπάρχει προς το πρόσωπό μου για ένα fair play και μου δίνεται η δυνατότητα να πω κάποια πράγματα. Θα ήταν κουτό αν πιστεύουν κάποιοι ότι σε εκείνη τη φάση με τα Γιάννενα ήθελα να εκμεταλλευτώ ένα fair play για να πετύχουμε ένα γκολ. Δε θα το έκανα ποτέ. Είμαι 35 χρονών και γνώρισα πάρα πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Θα πω όμως ότι ήμουν λάθος στο περσινό παιχνίδι γιατί βλέποντας ένα γήπεδο να με βρίζει πραγματικά και εγώ δε φέρθηκα πάρα πολύ καλά απέναντι σε αυτό τον κόσμο και το αναγνωρίζω και θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο αυτό. Αυτό όσον αφορά για την έχθρα που υπάρχει από το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου προς το πρόσωπό μου».

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2012 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep