«Απλήρωτοι από Δεκέμβριο στον ΟΦΙ»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών Καραγιάννη, Κυρίτση, Ίτσιου κατά του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ως τον Δεκέμβριο πλήρωνε τους ποδοσφαιριστές η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας, όπως φάνηκε τη Δευτέρα (19/06) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι Χριστόφορος Καραγιάννης, Ηλίας Κυρίτσης και Κώστας Ίτσιος ήταν οι πρώτοι που κινήθηκαν νομικά κατά των Ασπρόμαυρων και ερήμην της ΠΑΕ είδαν τις υποθέσεις τους να συζητούνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην ΕΠΟ βρέθηκαν οι Καραγιάννης, Κυρίτσης, με τον δεύτερο να τονίζει: «Προσέφερα καθημερινά τις υπηρεσίες μου, αλλά ο εργοδότης δεν ήταν αυτός που έπρεπε και μας άφησε απλήρωτους από τον Δεκέμβριο. Κινηθήκαμε νομικά για να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας και να μπορέσουμε να ζήσουμε ως άνθρωποι». Ο Καραγιάννης από την πλευρά του κατέθεσε: «Εγώ ήμουν συνεπής στις υποχρεώσεις μου, όμως όχι και η ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στις διεκδικήσεις, ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής που εκπροσώπησε τους Καραγιάννη, Κυρίτση ανέφερε ότι: «Στον Καραγιάννη οφείλονται 5.800 ευρώ, εκ των οποίων τα 1.000 ευρώ είναι μπόνους συμμετοχών. Τα δεδουλευμένα του Κυρίτση είναι 9.832 ευρώ εκ των οποίων 2.000 ευρώ μπόνους παραμονής. Μαζί με την αποζημίωση το ποσό φτάνει στις 13.780 ευρώ».

Τον Ίτσιο εκπροσώπησε ο Αντώνης Βογιατζάκης από τον ΠΣΑΠΠ και ανέφερε ότι τα δεδουλευμένα είναι 6.404 ευρώ, ενώ διεκδικείται και αποζημίωση ύψους 2.296 ευρώ.

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούλιος 2023 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep