Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Άλλη δυναμική με τις μεταγραφές»

Βελτιωμένο περιμένει ο Γιώργος Στράντζαλης τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα με τις νέες προσθήκες που έγιναν.

Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων ο προπονητής του Γηραιού είπε: «Καταρχάς, εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο και μόνο σ’ αυτό. Η δική μας η προσπάθεια πλέον μετά την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί, είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι σ’ αυτό το νέο πρωτάθλημα που περιλαμβάνει πάρα πολλά παιχνίδια. Πλέον βλέπουμε μόνο την αναμέτρηση με τον Γάζωρο και αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Δεν θέλω να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε ακόμη τον επόμενο και τον μεθεπόμενο αντίπαλο, καθώς είναι νωρίς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην διάθεσή μας και ελπίζουμε για το καλύτερο».

 

Για τις νέες μεταγραφές: «Χρειαζόταν η ενίσχυση, προκειμένου να αλλάξουμε και την ποιότητα της ομάδας. Αυτή η ποιότητα που έχουν οι Ισπανοί, ο Κριβόκαπιτς και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν, περιμένουμε να δώσουν μια δυναμική στον Ηρακλή που θα μας γεμίζει όλους. Και μέσα στην προπόνηση η αξία τους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί θα ανεβάσουν το επίπεδο τους. Βεβαίως εμείς πάντα κοιτάμε την ομάδα συνολικά και όχι τα πρόσωπα, αλλά η ενίσχυση ήταν σημαντική». 


Για την ετοιμότητα των νέων παικτών σχολίασε: «Όχι, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Κάναμε και μια συζήτηση το πρωί με τα παιδιά που ήρθαν, κάναμε και εργομετρικά, θα χρειαστούν λίγες μέρες ακόμη, προκειμένου να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Κριβόκαπιτς ωστόσο, θα είναι σίγουρα μαζί μας στην αποστολή». Καταλήγοντας μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εθνικό Γαζώρου: «Μαζεύουμε συνεχώς στοιχεία. Υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία του αντιπάλου, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τον δικό μας ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα πέρσι έκανε πρωταθλητισμό, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι αγώνας αυτός είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να τον κερδίσουμε».

 

Πηγή φωτ.: Bluearena.gr

Last modified onΤρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep