Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Παναργειακό την Τετάρτη

Ο Αμπντούλ Μοχτάρ Ντιαλό θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Βύζαντα στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο. Ο Αμπντούλ Μοχτάρ Ντιαλό θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Βύζαντα στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο.

Ο Βύζας Μεγάρων θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (26/9) στο Αργος τον Παναργειακό, σε μια αναμέτρηση που θα αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο στα φιλικά.

Ο Βύζας το απόγευμα του Σαββάτου (22/9 – 18.00) θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο στην τελική πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε αυτή θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ντιαλό, Πουρής που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι τώρα σε φιλικό.

Αντίθετα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό.

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Παναργειακό στο Αργος, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλα διάστημα στα μέχρι τώρα φιλικά.

Την Πέμπτη (27/9) θα γίνει στο PUZZLE θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Βύζαντα Μεγάρων και θα μιλήσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Last modified onΚυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep