Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Παναιτωλικός έπεσε στον… Πύργο

Ο Παναιτωλικός προβλημάτισε για ακόμη ένα φιλικό αγώνα και ηττήθηκε στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 2-0. Ο Παναιτωλικός προβλημάτισε για ακόμη ένα φιλικό αγώνα και ηττήθηκε στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 2-0.

Ηττα με 2-0 από τον Πανηλειακό για την ομάδα του Αγρινίου που είχε ένα δοκάρι, αλλά προβλημάτισε πάλι με την απόδοση της.

Ο Πανηλειακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στον Πύργο. Η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου είχε πολύ καλή απόδοση και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ασύνδετο Παναιτωλικό που βασίστηκε στις προσωπικές ενέργειες και στις προσπάθειες των Ντιμπαλά και Καμαρά στην επίθεση.

Μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Ιωάννου. Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το δοκάρι του Ντιμπαλά στο 40ο λεπτό, ενώ το 2-0 έγινε στο 80ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλαπάτα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

11’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ιωάννου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Σαλαπάτα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του

40’ ο Ντιμπαλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Καμαρά

53’ ο Κουλός προσπάθησε να κρεμάσει με ωραίο σουτ τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

78’ ο Στεφανάκος έσωσε την εστία του σε ωραίο σουτ του Παναγόπουλου

80’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Σαλαπάτας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν το σουτ που επιχείρησε χτύπησε σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος (79’ Σαραμαντάς), Κολοβός, Κολόκας, Πέτρου, Οικονομόπουλος, Σαλαπάτας, Μήτρου (69’ Γκρίλας), Φ. Παναγόπουλος (81’ Τζουμάκας), Κατσαρός (60’ Φράγκος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς (54’ Πασσάς), Μητρόπουλος, Φαβάλι, Ντιμπαλά (54’ Σφακιανάκης), Δάρλας, Καμαρά (54’ Κουτσοσπύρος)

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep