«Η Νίκη θα βγει επάξια στην Ευρώπη»

Ο Αλέξης Κούγιας για τη Νίκη Βόλου και τον Παύλο Μυροφορίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στη Νίκη Βόλου μετά το 1-1 των δύο ομάδων, ενώ απάντησε στον Παύλο Μυροφορίδη.

Αναλυτικά:

«1. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για το πάθος και τον φανατισμό της. Θα βγει επάξια στην Ευρώπη, αφού ήδη είναι μέσα στην τετράδα. Συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη για το φανατισμένο κοουτσάρισμά του. Κόουτς γερά, πάρ' τους τα λεφτά! Τρομερά πετυχημένη χρονιά! Είναι υπέροχο να παίζεις για την ιστορία σου και για τους στόχους σου και όχι για τους άλλους. Αυτό έκανε σήμερα η Νίκη Βόλου και γι΄αυτό είναι υπερήφανοι και η ιδιοκτησία της και οι οπαδοί της.

2. Μου έστειλαν τη νέα συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξε εις βάρος μου ο Μυροφορίδης, και θα του δώσω μία συμβουλή και να τη θυμάται, όταν γίνουν τα Δικαστήρια εις βάρος του στην Αθήνα και θα του επιβάλλονται οι ποινές φυλάκισης για τις συκοφαντικές εις βάρος μου δυσφημήσεις, αλλά και την ημέρα που θα πληρώνει τις αποζημιώσεις για τις συκοφαντικές εις βάρος μου ανακοινώσεις του, τότε που θα είναι μόνος του, γιατί όλοι αυτοί που τώρα είναι μαζί του θα έχουν εξαφανιστεί. Να θυμάται, λοιπόν, την συμβουλή ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά μπορεί να σε καταστρέψει αν δεν είσαι αυτόφωτος και δεν έχεις δικιά σου ομάδα, εάν δεν φτάνεις στην καθημερινότητά σου μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος σου... Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις τον μάγκα, να θυμάσαι ποιον συκοφαντείς και βρίζεις, να μετριέσαι και να βλέπεις πού φτάνει ο ίσκιος σου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep