Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον Ηρακλή ο Κριβοκάπιτς

Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Ο 34χρονος επιθετικός μέσος που αγωνιζόταν πέρσι στην Ενωση Παραλιμνίου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς που είναι γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους από την θητεία του στην Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο 34χρονος επιθετικός μέσος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Ενωση Παραλιμνίου και είχε 23 συμμετοχές, ενώ σημείωσε τρία γκολ.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής από τον Μαυροβούνιο αγωνίστηκε με την Βέροια το 2007-08 στην Super League (25 ματς - 2 γκολ) και το 2008-09 στην Football League (23 ματς - 2 γκολ). Από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι και το καλοκαίρι του 2012 ήταν στην Ενωση Παραλιμνίου. Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς έχει γεννηθεί στις 14 Αυγούστου 1978.

Ο Ηρακλής το Σάββατο (15/9) το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο Καυτατζόγλειο τον Οδυσσέρα Κορδελιού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Krivokapić Radovan. Ο Krivokapić Radovan είναι 33 χρονών και παίζει στη θέση του μεσοεπιθετικού. Στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε “ Είναι μεγάλη τιμή να είμαι παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ. Θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Η θέση του ΗΡΑΚΛΗ είναι στην Super League.”

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep