Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εγώ το χρέος μου το έκανα»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου δήλωσε ότι πλέον... μπάλα παίζουν προπονητής και παίκτες.

«Κάναμε τις καλύτερες επιλογές για το καλό της ομάδας, ξεκινώντας με την συνεργασία μας με τον Κριστόφ Βαζέχα, και αποκτώντας συνολικά 21 παίκτες. Το πλάνο και το χτίσιμο της νέας ομάδας ξεκίνησε αρχές Ιουλίου, από την πρώτη συνάντηση που είχα με τον Βαζέχα στην Αθήνα».

Ο πρόεδρος του Φωκικού μίλησε στο fokikos.gr για το φινάλε των μεταγραφών, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Πιστεύω ότι φέτος κάναμε τις καλύτερες επιλογές για το καλό της ομάδας, ξεκινώντας με την συνεργασία μας με τον προπονητή, τον κ. Βαζέχα, και αποκτώντας συνολικά 21 παίκτες. Το πλάνο και το χτίσιμο της νέας ομάδας ξεκίνησε αρκετά νωρίς, από την πρώτη συνάντηση που είχα με τον Βαζέχα στην Αθήνα, αρχές Ιουλίου. Νομίζω ότι σαν Δ.Σ. κάναμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας, με μικρή οικονομική βοήθεια, μια υπέρβαση για τα δεδομένα Άμφισσας και Φωκίδας και περιμένουμε ο φίλαθλος κόσμος να σταθεί αρωγός σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια» είπε αρχικά.
«Θέλουμε ο Φωκικός να κάνει μια καλύτερη πορεία με όποια «ρομαντικά σχέδια» μπορεί να έχει κανείς για κάτι ακόμα καλύτερο. Περιμένω την στήριξη του φίλαθλου κόσμου και μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο. Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, κάναμε το καθήκον μας και τώρα η συνέχεια είναι στα «χέρια» προπονητή και παικτών».
Κατέληξε αναφέροντας: «Θέλουμε φέτος ο Φωκικός να κάνει μια καλύτερη πορεία με μεγαλύτερες βλέψεις και να έχει μια καλή θέση στον τελικό πίνακα της βαθμολογίας και όπως έχω ξαναπεί με όποια «ρομαντικά σχέδια» μπορεί να έχει κανείς για κάτι ακόμα καλύτερο. Περιμένω από εδώ και στο εξής την στήριξη του φίλαθλου κόσμου και μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο. Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, κάναμε το καθήκον μας και τώρα η συνέχεια είναι στα «χέρια» προπονητή και παικτών».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep