Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξώδικα από πρώην του «Γηραιού»

Εννέα πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έστειλαν εξώδικα και χαρακτηρίζουν παράνομη την ένταξη της ΠΑΕ στη Football League.

ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος που εκπροσωπεί τους Παπαστεριανό, Γιάκομπ, Μάρα, Σουάρες, Αραμπατζή, Κυριαζή, Γκαρσία, Τσίτα και Μπαντή απέστειλε εξώδικο σε ΕΠΟ, Football League, Super League, EEA, Υφυπουργό Αθλητισμού, FIFΑ, Νοva, ΟΠΑΠ και ΠΣΑΠ, χαρακτηρίζοντας παράνομη την ένατξη του Ηρακλή στη Football League.

Οι ποδοσφαίριστες αναφέρουν ότι υπάρχουν αποφάσεις επιτροπών της ΕΠΟ και πολιτικών δικαστηρίων για χρήματα που ουδέποτε τους κατέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής και επίσης αναφέρονται στην συγχώνευση του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντιών Κατερίνης και την μετονομασία σε ΑΕΠ Ηρακλής, την οποία θεωρούν παράνομη.

Όπως παράνομη θεωρούν και την απόφαση τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλης στη Football League χωρίς να διευκρινίζεται η νομική της υπόσταση, το ΑΦΜ και αλλά.

Παράλληλα ζητούν την απόφαση οργάνων της ΕΠΟ που ενέκρινε την συγχώνευση με ποιο ΑΦΜ και με ποια νομική μορφή μετείχε η ομάδα στην Football League 2.

Τέλος, προειδοποιούν για ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, προσφυγή στην ΕΕΑ και καταγγελίες στην FIFA».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep