Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψηλά με την Καλλονή» (videos)

Τι είπαν μετά το παιχνίδι με τον Βύζαντα οι Τίμος Καβακάς, Βιάτσεσλαβ Χλεμπ, Χάρης Σιλιγαρδάκης και Βλάσης Καζάκης.

Ο προπονητής της Καλλονής Τίμος Καβακάς είπε: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέτοιες εμφανίσεις με γεμίζουν με αισιοδοξία ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα είναι κατά την προσωπική μου εκτίμηση πάρα πολύ δύσκολο. Διαθέτουμε πολύ καλό υλικό ωστόσο και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε ψηλά την Καλλονή».

 

Ο Βιάτσεσλαβ Χλεμπ επισήμανε: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε κάτι σπουδαίο εφέτος. Διάλεξα την Καλλονή γιατί οι άνθρωποι εδώ μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ. Στόχος είναι να ανέβουμε στη Superleague. Μπορώ να παίξω αριστερά και δεξιά στην επίθεση, όπως και στην κορυφή».

 

 

 

Ο Χάρης Σιλιγαρδάκης δήλωσε: «Δείξαμε καλά στοιχεία. Βγάλαμε αυτοματισμούς και είμαστε στο σωστό δρόμο. Βέβαια έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ και θα πάμε μπροστά. Είμαστε μια μεγάλη και καλή ομάδα».

 

Τέλος, ο Βλάσης Καζάκης τόνισε: «Ικανοποίηση υπάρχει και για το αποτέλεσμα, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση αλλά χάσαμε. Είμαστε σε καλό δρόμο για την πρεμιέρα. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία. Αφομοιώσαμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το γκολ είναι ομαδική υπόθεση. Δείξαμε με τον Βύζαντα ότι βρήκαμε λύσεις. Αν δεν πίστευα ότι θα κάναμε την υπέρβαση δεν θα ήμουν εδώ».

 

 

 

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep