«Πονάει η ψυχή μου, φτάνει πια...»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν είχε λόγια να εκφράσει το τραγικό γεγονός με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Μετά τη νίκη (5-2) της Ξάνθης σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο επιθετικός της θρακιώτικης ομάδας Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 33χρονος στράικερ από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Πονάει η ψυχή μου με αυτά τα πράγματα, πραγματικά. Κι εγώ έχω παιδιά, ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και πραγματικά να είναι το τελευταίο. Ποτέ ξανά».

- Πώς το εξήγησες στα παιδιά σου; Τους το είπες;
«Δεν μπορώ καν να το εξηγήσω, δεν μου βγαίνουν λόγια. Πραγματικά αυτή τη στιγμή συγκινούμαι μόνο...».

- Θα αλλάξει κάτι;
«Πρέπει όλοι οι αρμόδιοι, Πολιτεία, ποδόσφαιρο, όλοι, να ενωθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Φτάνει πια, επιτέλους. Ας παίζονται τα παιχνίδια στο γήπεδο. Τα άλλα δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους, για ανθρώπους του 2022. Έλεος, να σταματήσει κάποια στιγμή».

Η αποστολή εν όψει Πανσερραϊκού

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης στροφής η Ξάνθη υποδέχεται την Τετάρτη (09/02, 15.30 ΕΡΤ3) τον Πανσερραϊκό. Εκτός έμεινε μόνο ο Πολίμος.
Η αποστολή: Ίτσο, Γιακουμής, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Μονρόουζ, Αλί Μπαμπά, Τσέλιος, Δόρης, Γκάβριτς, Γκόμεζ, Γκινσάρι, Θυμιάνης, Κρητικός, Διαμαντόπουλος, Ιμπραΐμι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep