Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει να γίνει γνωστός ο Γάζωρος

Οι άνθρωποι του Εθνικού Γαζώρου επιχειρούν να γίνουν γνωστοί και εκτός των συνόρων του Νομού Σερρών.

Με νέο δελτίο Τύπου αναφέρονται στην παρουσία τους στην 77η ΔΕΘ:

 

«Παρών όχι μόνο στα ...σαλόνια του ποδοσφαίρου αλλά και σ' αυτά της οικονομίας και του επιχειρείν δίνει ο Εθνικός Γαζώρου, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, με τη συμμετοχή του στην 77η ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη!

 

Ίσως είναι η πρώτη ομάδα στη νεότερη ιστορία της ΔΕΘ και του ποδοσφαίρου που επιχειρεί να αξιοποιήσει το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό πέραν των ορίων του νομού και μέσα από ένα άλλο πεδίο δράσης, μεταφέροντας το μήνυμα μιας νέας φιλοσοφίας, οργάνωσης και λειτουργίας.

 

 

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ., το οποίο εξασφάλισε το Επιμελητήριο Σερρών για την προβολή του νομού, η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ συστήνεται στους επισκέπτες του περιπτέρου. Σ’ αυτούς παρουσιάζει την ταυτότητά της, προβάλλει τη νέα προσπάθεια που επιχειρεί φέτος στη Football League κι απευθύνει πρόσκληση συσπείρωσης των φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας για την υποστήριξή της σε όλα τα πεδία δράσης, εντός κι εκτός γηπέδου.

 

 

Στο stand της ομάδας εξέχουσα θέση κατέχει το μεγάλο τρόπαιο της ανόδου στη Football League, με το οποίο μπορεί κανείς να φωτογραφηθεί, ενώ  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ...γεύση των κυανόλευκων χρωμάτων και να ενημερωθούν από τους υπευθύνους για την ιστορία και το πλαίσιο λειτουργίας του συλλόγου στην προσπάθεια καλλιέργειας και ανάπτυξης του σερραϊκού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν και για τη διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας στο πλαίσιο της εκστρατείας όχι μόνο οικονομικής υποστήριξης του συλλόγου, αλλά κυρίως ενίσχυσης της ομάδας με την έμψυχη παρουσία των φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών».

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2012 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep